Kate Middleton Instagram/_kate_middleton_royal/
StoryEditor

Kate Middleton sa stiahla z verejného života: Zomrela, je v kóme, zamknutá v kúpeľni alebo odletela na Mesiac? Pýtajú sa konšpirátori

Antiyoutuber02.03.2024., 13:00h

Princezná Kate sa stratila z očí verejnosti už počas Vianoc a od jej januárovej hospitalizácie sa na sociálnych sieťach diskutuje o jej zdravotnom stave. Lenže viacerých diskutujúcich začalo zaujímať, kde Kate skutočne je. Na sieťach sa teraz šíria šialené teórie o tom, že si necháva dorásť ofinu, podstúpila plastiku zadku alebo že ju nikto nenašiel pri hre na schovávačku.

Lajkuj Brainee.sk na

Od hospitalizácie Kate Middleton, princeznej z Walesu, uplynul už viac ako mesiac. Podstúpila operáciu brucha a musela po nej stráviť dva týždne v nemocnici. Už od tej doby, čo sa objavili informácie o pobyte v nemocnici, sa s menom manželky budúceho britského kráľa, princa Williama, spájajú predovšetkým špekulácie a dramatické teórie. Lenže Kate sa na očiach verejnosti neobjavila už od Vianoc a ľudia na sociálnych sieťach diskutujú o tom, čo sa mohlo stať. A konšpiračné teórie sú šialenejšie než reinkarnácia kráľovnej Alžbety II. na dieťa americkej youtuberky Trishy Paytas, uvádza sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Zmiznutie po operácii

V januári Kensingtonský palác oznámil, že sa chystá princezná Kate po operácii brucha domov. Aj napriek tomu, že bol zákrok plánovaný a navyše úspešný, Kate musela zrušiť svoje pracovné záväzky a kráľovský palác tiež oznámil, že sa k pracovným povinnostiam bude môcť vrátiť až po Veľkej noci. Je vhodné tiež podotknúť, že v rovnaký deň, keď sa objavili informácie o operácii Kate, oznámil britský kráľovský palác, že sa na operáciu chystá aj Karol III. Jeho hospitalizácia bola oznámená dopredu, jej až dodatočne.

image

Čo jedáva budúci kráľ? Tieto jedlá obľubujú deti princa Williama a Kate. Mnohé z nich mávaš na tanieri aj ty

Kate sa naposledy objavila na verejnosti 25. decembra a v ten istý deň bola tiež aj naposledny vyfotená. Od tej doby ju nikto nevidel a nevyfotil ju ani britský bulvár, ktorý celú kráľovskú rodinu starostlivo sleduje. „A toto je tá istá žena, ktorá sa fotila namaľovaná hodinu po pôrode každého dieťaťa,“ píše jeden z fanúšikov kráľovskej rodiny. Niektorí z nich tiež upozorňujú, že kráľ Karol III. má rakovinu a aj napriek tomu sa z očí verejnosti nestiahol.

image

Princezná Kate

Profimedia.cz/

Britská kráľovská rodina je stredobodom celosvetovej pozornosti z niekoľkých dôvodov. Ako už bolo spomenuté, kráľ Karol III. má rakovinu, ktorú lekári odhalili pri vyšetrení prostaty, Sarah Ferguson, bývalá manželka princa Andrewa, má rakovinu kože, ktorú jej diagnostikovali len pár dní po diagnóze kráľa. Zároveň sa stále rieši dráma okolo princa Harryho a Meghan Markle.

V posledných mesiacoch sa upriamila pozornosť aj na vzťah Kate a Williama. Niektorí z tých, kto o ich vzťahu špekulujú, sú úplne presvedčení o tom, že má William milenku. Hovorí sa tiež o blížiacom sa rozvode, problematickom manželstve a v najviac vyostrených debatách tiež o domácom násilí.

Nech už je pozadie zmiznutia Kate akékoľvek, faktom zostáva, že nikto nevie, kde vlastne je. A na sociálnych sieťach sa šíria veľakrát až šialené teórie o tom, kde by mohla byť. Niektorí z konšpirátorov sú presvedčení, že utiekla s Peteom Davidsonom, ktorý je dlhodobo označovaný za kráľa zvodcov – randil totiž s Arianou Grande alebo Kim Kardashian.

Šialené teórie

Teórií o tom, kde Kate je, sú desiatky. „Myslím si, že si nechala urobiť plastiku zadku alebo si ostrihala ofinu a nehodí sa jej to,“ píše jeden z konšpirátorov na sociálnej sieti X. Existujú ale aj oveľa pritiahnutejšie za vlasy. Kate sa v nich vydala na misiu na Mesiac, pridala sa k teroristickej skupine, narodilo sa jej ryšavé dieťa – čo odkazuje na farbu vlasov princa Harryho, podstúpila operatívnu zmenu pohlavia, je zamknutá v kúpeľni alebo ju nikto nenašiel pri hre na schovávačku.

Ľudia konšpiračné teórie zdieľajú predovšetkým na sociálnych sieťach X a Reddit a každý deň sa predbiehajú, kto vymyslí lepšiu. A vzhľadom na to, že ľudia na sieťach tieto teórie aj kráľovskú rodinu milujú, sú diskusie veľmi populárne. „Toto je najlepší trend, aký som za poslednú dobu videl. Moc ma to baví,“ myslí si jeden z nich.

Niektoré teórie, ktoré sa objavujp, sú ale reálnejšie a až trochu mrazivé. Sú totiž spojené so spomenutou operáciou brucha. Podľa niektorých teórií operácia nedopadla dobre a Kate, matka troch detí, je údajne v kóme. Iná verzia tejto teórie dokonca hovorí o tom, že Kate operáciu nezvládla a je po smrti. Ako ale mnohí iní používatelia na sociálnych sieťach upozorňujú, utajiť smrť takto významnej osoby by sa v Británii príliš dlho nepodarilo.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 19:07