Žena mužovi odrezala údBrainee x Canva
StoryEditor

Žena zistila, že jej manžel sa vyspal so 14-ročnou neterou. V hneve mu odrezala kus údu a spláchla ho do záchodu

iDnes.cz27.12.2023., 09:00h

V brazílskej metropole Sao Paulo riešili kuriózny prípad. Miestnej polícii sa prišla nahlásiť 34-ročná žena s priznaním, že 22. decembra odrezala penis svojmu o päť rokov staršiemu manželovi po tom, čo zistila, že mal pohlavný styk s jej 14-ročnou neterou. Žena si odrezaný orgán vraj odfotila a potom spláchla do záchodu. A to preto, že sa bála, aby si ho muž znova nenechal prišiť.

Lajkuj Brainee.sk na

K udalosti došlo v obci Atibaia neďaleko mesta Sao Paulo. Podľa denníka Daily Star sa jej to podarilo vďaka tomu, že muža pod zámienkou sexuálnych hier priviazala k posteli a potom ho s britvou na holenie už mala úplne vo svojej moci.

image

Na žiadosť o ruku povedala mladá žena nie. Nahnevaný priateľ ju zhodil útesu, usvedčil ho samotný prsteň

Ako píše portál iDnes, muž je v súčasnosti podľa polície mesta Sao Paulo v nemocnici a jeho stav je stabilizovaný. Ženu po tom, čo sa sama priznala, vzali do väzby a teraz ju čaká obvinenie z pokusu o vraždu.

Nechcela, aby mu ho prišili naspäť

Podľa brazílskych médií sa žena na policajnú stanicu vydala v sprievode svojho brata. „Dobrý večer, dôstojník, odrezala som manželovi penis,“ spustila žena. Na otázku policajtov, prečo mužov penis spláchla do záchodu, odpovedala, že „počula o tom, že je možné ho znovu pripojiť“.

image

Žena mužovi odrezala úd

Unsplash/Igor bispo

Brazílska polícia teraz vyšetruje, aký vzťah mal ženin manžel s jej neterou. Úrady pritom upozornili, že pohlavný styk je v Brazílii možné prevádzkovať práve od štrnástich rokov.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 23:28