Žiadosť o ruku sa zmenila na tragédiuUnsplash/Asdrubal luna
StoryEditor

Na žiadosť o ruku povedala mladá žena nie. Nahnevaný priateľ ju zhodil útesu, usvedčil ho samotný prsteň

Turecká polícia zatkla muža, ktorý po neúspešnej žiadosti o ruku zvrhol svoju priateľku z útesu. Tá pád z viac ako tridsaťmetrovej výšky neprežila. Muž vinu popiera, z tragického scenára ho však podľa vyšetrovateľov usvedčil prsteň, ktorý nebol nájdený na prste obete ale v krabičke v jeho vrecku. Muž je momentálne vo väzbe.

Lajkuj Brainee.sk na

39-ročná Yesim Demirová sa 6. júla zrútila zo skaly v meste Canakkale na severozápade Turecka. Na základe vyšetrovania a sťažnosti zo strany rodiny Demirovej teraz turecká polícia zatkla priateľa zosnulej ženy, píše portál iDnes.

Nizamettin Gursu úradom tvrdil, že Demirová povedala „áno“. Keď však prišiel k autu pre jedlo a pitie, aby udalosť oslávili, počul vraj výkrik. Po návrate na miesto chystaného romantického pikniku zistil, že sa jeho nastávajúca nešťastnou náhodou zrútila z útesu.

image

Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto ste o Mrázikovi nevedeli

Odpoveďou bol prsteň

„Pre toto miesto som sa rozhodol preto, aby sme mali po žiadosti o ruku romantickú spomienku. Vypili sme nejaký alkohol a všetko sa potom odohralo hrozne rýchlo. Ona stratila rovnováhu a spadla,“ povedal vtedy Gursu.

Počas vyšetrovania však polícia zistila, že prsteň, s ktorým Gursu svoju priateľku žiadal o ruku, bol stále v krabičke v jeho vrecku. Nie na prste Demirovej, kam by patril, keby povedala „áno“. Kriminalisti tak udalosť vyhodnotili ako úmyselný čin.

image

Žiadosť o ruku sa zmenila na tragédiu

Instagram Yeşim Demirovej

Pád najprv prežila

Ich podozrenie navyše vzrástlo aj potom, čo na mieste zásnub našli aj rozbité okuliare a tiež zničenú hudobnú aparatúru, čo nasvedčovalo tomu, že Gursu sa v rozčarovaní z odmietnutia na daných veciach vybláznil.

Pomohla aj rodina zavraždenej ženy, ktorá úradom oznámila, že ich dcéra s príbuznými komplikovaný vzťah s mužom preberala a rozchod s ním už dlhodobo plánovala. Demirová najskôr pád z výšky troch desiatok metrov prežila. Privolaní záchranári na mieste aj zasahovali. Neskôr však svojim zraneniam podľahla. Gursu je teraz vo väzbe a čaká ho súd.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 17:32