Tony King zverejnil na TikToku zvláštne video, o niekoľko dní vraždil.Eastbourne Police, Twitter/Twitter
StoryEditor

Muž na TikToku sľuboval veľkolepý kúzelnícky trik. O niekoľko dní na to zavraždil svoju kamarátku

Antiyoutuber18.06.2023., 11:00h

Vraždu mal naplánovanú už pravdepodobne dlhšiu dobu. Natočil zvláštne video na TikTok a onedlho potom konal. Kruto dobodal svoju kamarátku a dcéru známeho komika.

Lajkuj Brainee.sk na

V zvláštnom videu povedal svojim sledujúcim, že sa majú na čo tešiť, pretože jeho ďalší kúzelnícky trik bude niečo veľkého. Pravdepodobne tým mal na mysli krutú vraždu. Teraz mu hrozí doživotný trest, píše sa na portáli antiyoutuber.cz.

Nie je to prvýkrát, čo sa aplikácia TikTok zapája do desivého príbehu. Smrteľné výzvy a bizarné videá sú na platforme v poslednej dobe čím ďalej častejšie. Tony King sa mal kamarátiť so Sabrinou Cooper, dcérou známeho britského komika Tommyho Coopera. 

Video na TikToku

King bol pomerne aktívny na platforme TikTok, kam v poslednej dobe zdieľal celkom zvláštne videá. Práve jedno konkrétne video je prinajmenšom zarážajúce. Natočil ho chvíľu predtým, než vraždil. V ňom svojim sledujúcim hovorí, že sa môžu tešiť na jeho ďalší kúzelnícky trik, ktorý bude veľký. Neskôr mal brutálne dobodať Cooper a nechať ju krvácať v jej dome. 

image

Tajný agent vraždil otráveným dáždnikom. Jeho trojitý život špióna, fašistu a fotografa porna odhaľuje nový film

TikTok často odstraňuje znepokojivé účty užívateľov zapojených do trestných činností, či iných zvláštnych káuz. V tomto prípade však účet Kinga na platforme stále zostáva. Obsah, ktorý na TikTok natáčal bol nezvyčajný a naozaj zvláštny. Jeho nevhodné komentáre a odkazovanie sa na bývalú legendu komédie Coopera boli v jeho videách častou súčasťou. V niekoľkých pravdepodobne už opitý popíjal alkohol a robil rôzne kúzelnícke triky. Koho by napadlo, že tento opitý milovník jazzu a kúzel spácha taký odporný čin.

Obeť dobodal, často bol opitý

Kingovou obeťou bola Sabrina Cooper, dcéra známeho komika Tommyho Coopera. Jeho tiež nestretol práve šťastný osud, keď pri jednom z jeho vystúpení v roku 1984 dostal na pódiu infarkt a zomrel. Cooper bola podľa jej blízkych tá najmilšia osoba na svete. Bola vrúcna, milá a pomáhala chudobným. Práve s Kingom sa zoznámila tak, že mu ponúkla pomocnú ruku. Ten mal byť v blízkom okolí známy ako opitý a chudobný samotár. Susedia ho mali opisovať ako nemilého muža rozhodeného životom so záľubou v alkohole. 

King mal byť nezamestnaný a chýbali mu peniaze. „Nemal veľa peňazí a bolo vidieť, že má problémy. Často využíval miestnu potravinovú banku,“ hovoril jeden z priateľ Cooperovej. Tá sa s ním mala teda zoznámiť práve kvôli jeho ťažkej životnej situácii. A ako žena snažiaca sa pomáhať svojmu okoliu sa rozhodla, že pomôže aj Kingovi. Mala mu variť a donášať rôzne veci. „Sabrina sa nad ním zľutovala, bolo jej ho ľúto. Spriatelila sa s ním a robila mu láskavosti, ako je varenie teplých jedál,“ pokračuje jej známy. 

@dontonyofficial

 

♬ original sound - TonyKing

Cooper sa mala zotavovať z ťažkej operácie rakoviny. Rozhodla sa tak, že si na Vianoce pôjde odpočinúť za svojou matkou. Tam už ale nedorazila a okolie sa začalo obávať, čo sa s ňou stalo. Polícia tak vnikla do jej bytu, kde ju našli dobodanú v kaluži vlastnej krvi. Ku Kingovi viedlo niekoľko stôp. Sám sa pravdepodobne pri vraždení ľahko zranil. Postriekané oblečenie vlastnou krvou mal nechať v práčke domu Cooper. Polícia tiež po prehľadaní jej telefónu zistila, že s ním bola v posledných dňoch v kontakte. 

K vražde sa mal priznať, ale výpoveď napokon zmenil

Kontaktovali ho a on sa k vražde priznal. Políciu odkázal aj na miesto, kam ukryl vražednú zbraň, z ktorej sa napokon stal kuchynský nôž. Prečo sa rozhodol pre vraždu Sabriny doteraz nepovedal, a tak jeho motív zostáva stále záhadou. Bol teda zatknutý a následne predvedený pred súd. Tam ale z neznámych dôvodov svoje vyjadrenie k vražde zmenil na to, že je nevinný. Jeho vyjadrenie, že je nevinný pokračovalo aj u nedávneho výsluchu v apríli. Ďalší súd by sa mal konať v júli. Kingovi hrozí doživotný trest za mrežami. 

Jeho vinou si je však istá väčšina. Sám sa tiež priznal k držaniu noža a manipulácii s ním na verejnosti. Cooper predtým vlastnila kúzelnícky obchod, ktorý musela v roku 2017 zatvoriť. „Milujúca a obetavá matka, milovaná babička a obľúbená členka komunity, Sabrina si užívala prechádzky so svojimi psami po Eastbourne, kde sa stretávala s ďalšími rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi,“ hovorí jej rodina. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. máj 2024 01:24