V aute bolo okrem drog aj jahňaTwitter/Road Policing Scotland
StoryEditor

Policajti neverili vlastným očiam. V zastavenom aute našli troch ľudí, jahňa, drogy za vyše 10-tisíc a balík čipsov

Miroslav Kamody25.04.2023., 15:00h

Trojica ľudí v aute má čo vysvetľovať. A drogy za vyše 10-tisíc eur je ten menej bizarnejší objav v aute.

Lajkuj Brainee.sk na

Škóti sa očividne vedia poriadne baviť. Dôkazom toho je aj zatknutie troch ľudí v Glasgowe, píše portál Vice. Policajti sa totiž po zastavení ich auta nestihli čudovať.

V jeho útrobách sa okrem troch ľudí nachádzalo ešte aj jahňa, kokaín a heroín za tisíce eur a balík čipsov. Škótska polícia našla zviera a narkotiká po zastavení vozidla v sobotu večer, keď išlo na sever po diaľnici M74.

image

Slovenku mal na večierku v Košiciach zdrogovať známy influencer. Teraz na ňu chcú podať trestné oznámenie

Totožnosť jahňaťa nie je známa

Heroín bol v odhadovanej hodnote 7-tisíc libier (necelých osemtisíc eur) a kokaín v hodnote 3-tisíc libier (približne 3 400 eur). Ako ďalej dodala polícia, totožnosť jahňaťa v súčasnosti nie je známa.

V tweete od škótskej polície sa uvádza, že jahňa si vzal miestny farmár a „vyšetrovanie pokračuje, aby sa zistilo, ako skončilo v aute.“ Okrem toho dodali, že policajný pes menom Billy, ktorý mimochodom vyzerá ako čokoľvek len nie policajný pes, bol „nástrojom“ pri hľadaní ťažkých drog.

Trojica má vážny problém

Hovorca škótskej polície vo vyhlásení uviedol: „Okolo 18:10 BST v sobotu 22. apríla 2023 policajti zastavili auto na severnej ceste M74, blízko križovatky 3. Traja pasažieri boli zadržaní a za asistencie kynologickej jednotky bola vykonaná prehliadka auta. PD [Policajný pes] Billy vošiel do auta a naznačil prítomnosť drog.”

Ako pokračoval, „dvaja muži vo veku 52 a 53 rokov a jedna žena vo veku 38 rokov boli zadržaní a obvinení z drogovej trestnej činnosti. Boli nahlásení prokurátorovi.“ Vyzerá to tak, že táto trojica bude mať vyšetrovateľom rozhodne čo vysvetľovať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 22:41