Žena z Bangladéša riskovala život pre láskuUnsplash/iquid (artiste) Arya/
StoryEditor

Mladá žena prešla cez územie tigrov a preplávala rieku. Chcela sa vydať za Inda, s ktorým sa zoznámila cez internet

Miroslav Kamody07.06.2022., 17:00h

Pre lásku k svojmu milovanému mužovi z Facebooku riskovala svoj život, aby sa mohli v Indii zobrať. 22-ročná žena prekonala nemožné, no jej príbeh nateraz nemá šťastný koniec.

Lajkuj Brainee.sk na

Čo všetko by si bol ochotný urobiť, aby si sa stretol s láskou svojho života? Preplával by si moria, zdolal vrcholky najvyšších hôr či bojoval s divými zvieratami? Jedna mladá žena to zobrala doslovne, píše portál Mint

22-ročná Krishna Mandal z Bangladéša sa rozhodla, že jej nič nebude stáť v ceste za jej láskou, s ktorou sa zoznámila na sociálnej sieti Facebook. Musela to byť láska na prvý pohľad (do monitora), pretože sa s mužom menom Abhik Mandal okamžite rozhodli, že chcú svadbu.

image

Je vo vzťahu so svojím autom. Milovať sa s ním je výnimočné, hovorí mladý muž

Do Indie cez územie bengálskych tigrov

Problémom bolo, že nemala pas, aby sa pohodlne dostala do Indie. Musela sa preto vybrať pomerne netradičnou a mimoriadne komplikovanou trasou. Prešla preto oblasť známu ako Sunderbans. Tá je známa tým, že je domovom veľkého množstva kráľovských bengálskych tigrov a iných divokých zvierat. 

Keďže ju žiadne zviera nestihlo napadnúť a ukončiť jej život, pokračovala cez mangrovové lesy, ktoré sú známe svojimi zradnými močiarmi a blatistými cestami. Je až neuveriteľné, že sa z tejto oblasti dostala bez ujmy na zdraví. Ani tu však jej strastiplná cesta nemala konca.

Krishna nakoniec skočila do ľadovej vody rieky Matla, s ktorou bojovala viac ako hodinu, kým sa jej podarilo dostať na druhú stranu. Pár sa nakoniec stretol v dedine Kaikhali v Západnom Bengálsku. Odtiaľ si to namierili do Kalkaty, kde spečatili svoju lásku v chráme Kalighat.

Trpký koniec veľkej lásky

Všetko tak nakoniec dopadlo šťastne a lásku im prialo aj množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach, keďže ich príbeh sa stal okamžite virálnym. To však nakoniec upútalo aj pozornosť polície, ktorá ju v pondelok zatkla za nelegálny vstup do krajiny. Zamilovaná novomanželka tak skončila v rukách bangladéšskych úradov.

image

Láska k lustru či svadba so psom. Toto sú tie najbizarnejšie vzťahy, ktoré šokujú svet

Tieto prípady pritom ani zďaleka nie sú také výnimočné, ako by sa možno na prvý pohľad mohlo zdať. Jeden tínedžer z Bangladéša preplával začiatkom leta cez hranice do Indie, aby si mohol kúpiť svoju obľúbenú čokoládovú tyčinku. Pohraničný bezpečnostný zbor ho však chytil skôr, ako si ju mohol dopriať. Miesta polícia ho doviedla pred súd, ktorý ho na 15 dní poslal do väzby.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:21