Hradby v chorvátskom meste Krk (ilu)facebook.com/Marián Hujo
StoryEditor

Ostré skaly mu boli osudnými. Iba 11-ročný chlapec spadol z mestských hradieb a zahynul

TASR07.09.2021., 12:44h
11-ročný Čech sa zrútil z hradieb na ostrove Krk a zomrel. Na mieste sa ho snažili zachrániť a previezli ho do nemocnice v Rijeke. Zraneniam však podľahol.
Lajkuj Brainee.sk na

Jedenásťročný chlapec z Českej republiky v nedeľu večer tragicky zahynul na chorvátskom ostrove Krk, keď v rovnomennom meste spadol z mestských hradieb na ostré skaly. V utorok o tom informoval portál Novinky.cz, ktorý sa odvolal na chorvátsky web Dnevnik.hr.

Nešťastie sa stalo okolo siedmej hodiny poobede (ilu) Nešťastie sa stalo okolo siedmej hodiny poobede (ilu) pixabay.com

Nešťastie sa stalo okolo 19.00 h. Dieťa spadlo z mestských hradieb na skaly v neprístupnej časti pobrežia. Chlapec sa pri páde vážne zranil. Dieťa po vyzdvihnutí zo skál prevzali pracovníci záchrannej služby. Na mieste ho oživovali a potom previezli do nemocnice v pobrežnom meste Rijeka.

Dieťa podľahlo zraneniam v nemocnici okolo 03.00 h v noci, potvrdila serveru Dnevnik.hr polícia Prímorsko-gorskokotarskej župy, kam patrí aj ostrov Krk. Hradby, z ktorých chlapec spadol, patria k najnavštevovanejším a najobľúbenejším vyhliadkam mesta Krk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 21:23