TASR/AP, Pexels.com/David Duky
StoryEditor

Muž zabil svoje deti, pretože si myslel, že majú hadie DNA a vyrastú z nich monštrá. Uveril QAnonu

red14.08.2021., 09:15h
Muž bol presvedčený o tom, že z jeho detí vyrastú monštrá, a preto ich zabil.
Lajkuj Brainee.sk na

Matthew Taylor Coleman, 40-ročný kalifornský inštruktor surfovania, sa priznal k vražde svojich detí. 2-ročného syna a 10-mesačnú dcéru vzal do Mexika, aby ich zabil. Bol presvedčený o tom, že jeho manželka má hadiu DNA a odovzdala ju svojim deťom. Uveril konšpiračným teóriám a myslel si, že z nich vyrastú monštrá. Aj napriek tomu, že vedel, že nerobí správnu vec, bol to podľa neho jediný spôsob, ako zachrániť svet, informuje portál CNN.

Domov už cestoval sám 

Colemanova manželka zalarmovala políciu už v sobotu večer. Jej muž totiž odišiel s deťmi bez toho, aby jej povedal, kam idú. Následne jej ani neodpovedal na správy. Na druhý deň spolu s policajtom použili aplikáciu Find My Phone. Zistili tak, že sa naposledy nachádzal v letovisku Rosarito v Mexiku.

Na hranici medzi USA a Mexikom ho v pondelok ráno zastavili federálni agenti. Vracal sa domov autom, cestoval však sám.

Myslel si, že z nich vyrastú monštrá 

Vyšetrovateľom povedal, že deti zabil harpúnou, pretože uveril konšpiračným teóriám QAnon a Ilumináti. Podľa jeho výpovede bol presvedčený o tom, že jeho manželka vlastní hadiu DNA a odovzdala ju svojim deťom. Taktiež si myslel, že z nich vyrastú monštrá, a preto ich musel zabiť.

​Zároveň uviedol, že si bol vedomý toho, že nerobí správnu vec, ale bol to podľa neho jediný spôsob, ako zachrániť svet.

QAnon je v krajine konšpiračná teória, ktorá propaguje absurdné tvrdenia, že bývalý prezident Donald Trump bol uväznený v boji proti tieňovej kabale pedofilov uctievajúcich satana. Súčasťou sprisahaneckej tieňovej vlády, ktorá vychádza z temných okultistických kruhov a ťahá nitkami domáceho a medzinárodného diania, sú politici, boháči, ale aj hollywoodske hviezdy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:13