Beštiálny zabijak chcel zjesť telo svojej matky (ilu)unsplash.com
StoryEditor

Chladnokrvný vrah zabil matku, jej orgány vypražil a chcel ich zjesť. Dostal krutý trest

Radka Rosenbergová13.07.2021., 10:51h
Tento diabolský počin - vraždu a rozštvrtene tela vlastnej matky označili za „najvzácnejší zo zriedkavých“ prípadov vrážd. Akoby to nestačilo, jej orgány plánoval zjesť.
Lajkuj Brainee.sk na

Muž v západoindickom meste Kolhapur dostal trest smrti za chladnokrvnú vraždu svojej matky. Vraj chcel jej orgány vypražiť a zjesť. Obyvatelia mestečka zostali šokovaní počínaním Sunila Rama Kuchkoraviho. 

Vražda sa stala už v roku 2017, keď Sunila uvidel jeho sused, ako kľačí pri tele svojej matky Yallavy. Polícia našla jej nahé telo, pričom chýbala pečeň, črevá a srdce. To našli vypražené na tanieri, zatiaľ čo kúsok jej rebra bol namočený v oleji spolu s čili a soľou.

„Po incidente chcel obvinený zjesť srdce a rebro svojej matky,“ uviedli vyšetrovatelia a dodali, že 35-ročný vrah sa chcel zbaviť dôkazov. Sudca označil túto chladnokrvnú vraždu za zriedkavú a Sunila odsúdil na trest smrti. Rozsudok ešte potvrdí Najvyšší súd v Bombaji. 

Policajné vyšetrovanie odhalilo, že motívom trestného činu boli peniaze. „Obvinený nielenže brutálne zabil svoju matku, ale jej telo rozrezal, odobral jej srdce, pričom tieto časti jej tela chcel zjesť,“ uvádzalo sa v rozsudku. Jeho právnik tvrdí, že bol závislý od alkoholu, vraj aj túto vraždu vykonal v stave opitosti. Okrem toho dodáva, že neexistujú očití svedkovia, súdny príkaz sa zakladal na nepriamych dôkazoch. Z miesta činu sa podarilo získať dva nože a zakrvavenú mačetu.

Kuchkoravi sa prisťahoval k svojej matke po tom, čo ho kvôli alkoholizmu opustila manželka. Bol nezamestnaný a v minulosti mal vymáhať peniaze na alkohol od svojej manželky. Policajti, ktorí sa prípadom zaoberali, dostanú peňažnú odmenu, pričom vrahovi uložil pokutu vo výške 25-tisíc indických rupií, čo je v prepočte asi 284 eur. 

India je jednou z 56 krajín - vrátane Číny, Saudskej Arábie, USA a Singapuru - ktoré presadzujú trest smrti. Od roku 2000 vykonali v Indii osem popráv, pričom v súčasnosti je na popravu čaká až 404 zločincov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 05:57