Študentka zažila v karanténe pekloyoutube.com
StoryEditor

Hororová karanténa v hoteli. Nedostala vodu, jedlo jej posúvali po lanách z plachty

Radka Rosenbergová09.08.2021., 18:00h
Britská študentka si chcela oddýchnuť na Malorke. To, čo ale zažila namiesto vysnívaného leňošenia na pláži, by jej nenapadlo ani v tých najhorších predstavách.
Lajkuj Brainee.sk na

22-ročná Sophie Burdgeová z Barry bola na dovolenke na Malorke, ale pred odletom domov mala pozitívny test na koronavírus. Následne ju podľa nariadení v krajine poslali do štátnej karantény, uvádza portál bbc.com. Po výsledku testu ju sem však odviezli až po 24 hodinách. To však ešte netušila, aké peklo ju čaká.

Sophie uviedla, že personál hotela Palma Bellver napriek jej pozitívnemu testu nikdy nekontroloval jej zdravotný stav. To by ale nebolo to najhoršie, čo zažila.

Odopierali jej totiž jedlo a vodu. Obsluhu oň musela doslova žobrať. Hotel sa však bránil, že voda bola k dispozícii a jedlo dodávali prostredníctvom nemocničného stravovania.

Keď si hostia objednali donášku, kuriér musel jedlo priviazať na lano vyrobené z plachiet a oni ho ťahali hore do svojich okien, aby sa mohli najesť. Ako je to však možné, že nedostala stravu, keď ju personál garantuje? „Po pozitívnom výsledku testu som prišla do hotela a tam mi povedali, že je príliš neskoro na to, aby som sa mohla najesť,“ tvrdila Sophie. Dokonca jej nepomohol ani plač. Personál jej ale nedodal jedlo ani nasledujúci deň. Preto si okolo jednej poobede objednala donášku. 

Plač pre vodu

„Objednala som si McDonald's, jedlo mi však vzali. Potom som skúšala objednať jedlo z inej prevádzky, no ani to mi nedali,“ uvádza študentka. Dokonca musela žobrať aj o vodu. „Zvonila som a zvonila prosila som ich, nech mi donesú vodu. V tej chvíli som sa rozplakala.“

„Jeden chlapec priviazal o plachtu fľašu vody a tak mi ju podal, aby som sa mohla napiť. Ľudia si objednávajú jedlo a kuriéri ho priviažu na plachtu. Aj ja som sa takýmto spôsobom dostala k jedlu,“ dodáva. Dokonca tu nemali ani žiadnu práčovňu, takže nemala na výber a musela si veci oprať v umývadle.

Hotel sa bráni, že disponuje zariadením na stravovanie, pričom vodu majú hostia k dispozícii na požiadanie. Podávajú tu vraj štyri jedlá denne, takže je o stravu postarané.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 03:14