Pexels/Anna Shvets
StoryEditor

Najhorší zlodej? 19-ročný mladík sa hodiny snažil dostať z budovy, nakoniec sám zavolal policajtov

ČTKiDnes22.02.2022., 13:00h
Devätnásťročný zlodej sa nechal zamknúť v ordinácii v západonemeckom Bielefelde, kde hľadal cennosti. Po niekoľkých hodinách márnych pokusov utiecť z budovy musel zavolať na políciu, aby mu pomohla.
Lajkuj Brainee.sk na

Mladík, dôvodne podozrivý zo spáchania jedenástich trestných činov, skončil vo väzbe po tom, čo sám na seba musel privolať políciu, aby mu pomohla uniknúť z budovy, ktorú sa snažil vykradnúť.

Cez priľahlé balkóny vnikol z pôvodnej ordinácie do druhej, kde sa vlámal do kancelárie. Tu sa však úspech s otváraním dverí skončil. Lupič sa tak vrátil späť do prvej ordinácie. Aj tam ale k svojej smole zistil, že si nedokáže poradiť so vstupnými dverami.

​Po mnohých hodinách snaženia dostať sa von nakoniec vytočil policajnú tiesňovú linku. „Bez dlhého rozmýšľania uviedol, že je po vlámaní už niekoľko hodín uviaznutý, a požiadal o pomoc s vyslobodením,” uviedla nemecká polícia. Súd ho nakoniec v pondelok poslal do väzby.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:08