TASR/AP, Facebook/Baloo
StoryEditor

VIDEO Slováci stretli v Jordánsku princa Charlesa. Povedal, čo si myslí o prezidentke Čaputovej

pc18.11.2021., 11:15h
Slovenskí turisti oslovili princa Charlesa a video sa ihneď stalo virálnym.
Lajkuj Brainee.sk na

Aká je pravdepodobnosť, že sa porozprávaš s princom Charlesom? A aká je pravdepodobnosť, že sa s ním stretneš v Jordánsku? Takmer každý Slovák by asi odpovedal, že minimálna alebo nulová.

Slovenskí turisti ho však stretli a nebáli sa ho osloviť. Princ Charles prehovoril o tom, ako sa stretol s prezidentkou Zuzanou Čaputovou na klimatickom summite v Glasgowe.

Turistka skonštatovala, že máme pôvabnú prezidentku, s čím princ Charles súhlasil. Dodal, že v Glasgowe spolu viedli veľmi príjemnú debatu.

Video sa stalo virálnym

Video sa objavilo na Instagrame cestovnej kancelárie Baloo, no na sociálnych sieťach ho hrdo zdieľal aj Juraj Rizman, partner Zuzany Čaputovej. „Slovenskí turisti a princ Charles v Jordánsku – o našej pani prezidentke a Slovensku! Mega!“ uviedol na Facebooku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BALOO ? (@baloo_ck)

Stretnutie s princom  

Prezidentka v Glasgowe hovorila s britským princom Charlesom o ochrane prírody, ale aj o príležitostiach, ktoré zelená transformácia prináša pre naše ekonomiky a súkromný sektor. „Princ Charles spustil iniciatívu pre udržateľné trhy a obchod, do ktorej sa môžu zapojiť aj slovenské firmy,“ uviedla Zuzana Čaputová pred dvomi týždňami na sociálnej sieti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 20:37