Patrik Rytmus VrbovskýFight Night Challenge/
StoryEditor

Na kartu turnaja FNC 5 pribudol ďalší zápas: Markizácky herec verzus známy influencer

red08.11.2023., 14:00h

Zmenou dejiska to neskončilo. Karta turnaja Fight Night Challenge 5 mala pôvodne pozostávať z jedenástich duelov, napokon ale na zoznam pribudol ďalší. Začiatok decembra ponúkne v bratislavskej Tipos Aréne stret dvoch známych mladíkov, ktorí už skúsenosti s bojovými športmi majú!

Lajkuj Brainee.sk na

Juraj Kočí problém s objektívmi kamier a fotoaparátov nemá. Verejnosti je známy z obľúbeného markizáckeho seriálu Pán Profesor. Okrem toho sa úspešne venuje modelingu. „Boxujem, zhruba rok a pol sa tomu venujem ako hobby,“ prezrádza jeden z nových účastníkov turnaja. Svoje schopnosti zdokonaľuje v bratislavskom Lokša Boxing Gym. „O svoju tvár sa nebojím, občas mám aj monokle. Keď idem fotiť, vždy ma namaľujú, takže mi to nevadí,“ hovorí s úsmevom. 

image

FOTO Vémola prepísal históriu Oktagonu. Langera vybavil za sedem sekúnd, večer však jasne patril Buchingerovi

Proti nemu sa medzi pletivá postaví influencer známy pod prezývkou Astrálny Potápač. Na sociálnej sieti Instagram má vytvorenú fanúšikovskú základňu z vyše 16-tisíc sledujúcich. Svojich fanúšikov pravidelne baví formou zábavných videí či obrázkov. Aj on už disponuje skúsenosťami s kontaktným športom. „Viac ako dva roky som sa venoval MMA. Túto výzvu som prijal preto, že ma to dosť bavilo a prišla príležitosť na zápas. Je to pre mňa nová skúsenosť,“ vraví odhodlane Franko Trantalič. 

Fight Night Challenge 5 je na programe už 2. decembra v bratislavskej Tipos Aréne. Hlavný zápas celého večera zaobstará petržalský raper Momo a bývalý hokejista NHL Marcel Hossa. Chýbať nebudú ani ďalšie známe tváre ako napríklad Priscilla Versluis, Barón či Filip Sulík. Kompletnú kartu nájdete po kliknutí TU. Vstupenky sú v predaji v sieti predpredaj.sk.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 09:03