Ilustračná fotoTasr/Tasr
StoryEditor

Hokej na futbalovom štadióne? Zaži v januári výnimočné podujatie, zápasy hokejových hviezd pod holým nebom

red30.11.2022., 11:00h

Aj by sme napísali, že sa môžeš tešiť na slovenské hokejové hviezdy pod jednou strechou, nebola by to však tak úplne pravda. Môžeš sa totiž na nich tešiť pod holým nebom.

Lajkuj Brainee.sk na

Veľká športová udalosť už o pár týždňov na Slovensku a ty môžeš byť pri tom. O to viac sa všetci tešíme, pretože pandémia na dlhé mesiace spomalila športový život. Kaufland Winter Games 2023 sa bude konať od 13. do 15. januára 2023, a na ľade pod hviezdami sa stretnú hokejové tímy HC Slovan Bratislava, HC Košice, HK Dukla Trenčín a HKM Zvolen, za českú stranu prijali pozvanie HC Oceláři Třinec a HC Kometa Brno. Už len zoznam klubov sľubuje veľkú šou.

image

Do Bratislavy príde hviezda prvej veľkosti Imagine Dragons. Už sa začal aj predpredaj lístkov

Organizátori spúšťajú predaj vstupeniek v priebehu budúceho týždňa, ceny sa budú pohybovať od 15 do 40 eur. „Verím, že kapacitu štadióna naplníme, tímy, ktoré sme si pozvali, sú garantom naozaj zaujímavého podujatia,“ hovoria. Vstupenky budeš môcť kúpiť ako skvelý vianočný darček rodičom alebo známym pod stromček cez Ticketportal.

Záznam z tlačovej besedy:

„Zápasy pod holým nebom sú nezvyčajné, majú špecifickú atmosféru a veríme, že pritiahnu množstvo divákov. Takúto akciu sme našim priaznivcom a fanúšikom dlžní ešte z čias osláv 100-ročnice HC Slovan, ktoré prebehli obmedzene kvôli pandémii,“ povedal riaditeľ HC Košice Miloslav Klíma. A to najzaujímavejšie na celom podujatí okrem športového zážitku, sprievodného programu a možnosti vyhrať rôzne vecné ceny? Jednoznačne miesto podujatia. Kaufland winter games sa totiž budú konať na futbalovom štadióne Tehelné pole! 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:02