Stránka prezentuje ”dokonalý” návod, ako zbaliť SlovenkyUnsplash/Wiktor Karkocha
StoryEditor

Ako randiť a zviesť Slovenky? Internetová stránka tvrdí, že pozná dokonalý recept na balenie našich žien

Miroslav Kamody22.05.2024., 15:30h

Návod je sexistický a človek pri jeho čítaní rýchlo nadobudne pocit, že ho vygenerovala umelá inteligencia. Ako podľa neho „zaručene” zbalíš každú Slovenku?

Lajkuj Brainee.sk na

Randenie je v dnešných časoch poriadne náročné. Randiť s zahraničí ešte ťažšie. Našťastie pre mužov z celého sveta sa na internete objavila stránka, ktorá im má údajne pomôcť zbaliť ženu akejkoľvek národnosti. Je pritom jedno, či ju chce len na jednu noc alebo dlhodobý vzťah - návody myslia na všetky možnosti.

Web má názov International Women’s Club a opisuje sa ako „jedinečná platforma navrhnutá na posilnenie a inšpiráciu žien, ktorá poskytuje príležitosti na prepojenie, zdieľanie skúseností a učenie sa jedna od druhej”. „Či už hľadáte partnerku na celý život, novú priateľku alebo globálnu sieť podpory, International Women‘s Club je pre vás ideálnou destináciou.”

image

Okamžitá príťažlivosť môže byť problém. Daj šancu niekomu, kto na prvom stretnutí nie je očarujúci, radí odborníčka

Napísal to vôbec človek?

Znie to síce dobre, no v skutočnosti ide o sexistickú stránku, ktorej texty pripomínajú skôr rukopis ChatGPT ako výsledky rozumných štúdií či názorov iných žien. Články sú doplnené o fotografie, ktoré sa zameriavajú na dievčatá „modelkovského” typu, výrazné prsia a dokonalé postavy.

Nikde nie je uvedený autor/ka textov, rovnako tak ani zdroje fotografií. Celé to vyzerá až príliš podivne, nehovoriac o samotných radách pre mužov. Aké sú teda podľa webu Slovenky a čo na ne najviac zaberá?

Slovenky sú obľúbené najmä preto, že sú atraktívne svojim jedinečným spôsobom (ich dokonalé typy tela a sofistikované črty tváre sú jednoducho pôsobivé), štýlové, ale nikdy prehnané (nejako sa im vždy podarí vybrať štýl, ktorý plne zodpovedá ich osobnosti a vzhľadu) a tvrdohlavé (veľmi milým, roztomilým spôsobom). 

image

Stránka prezentuje "dokonalý" návod, ako zbaliť Slovenky

Unsplash/Hannah Busing

Slovenky ako nevesty

Ďalšia časť článku sa venuje tomu, aké sú Slovenky nevesty. Podľa neho sú silne rodinne orientované, sofistikované (aj keď tento odstavec opisuje ich prirodzenú krásu, príťažlivosť a jemné črty), tuží po nových vedomostiach a je otvorená novým skúsenostiam.

Pri poslednom bode zrejme mnohým Slovenkám zabehne, no článok mužom vysvetľuje, že „to znamená, že vaša slovenská nevesta sa bude cítiť pohodlne, keď opustí domov a vydá sa do krajiny vášho bydliska.”

A ako by si mal randiť so slovenskými ženami? Tento odstavec je v podstate univerzálnym návodom a stavia do popredia pozornosť, dôležitosť rodinných hodnôt, iniciatívu a upozornenie, aby si sa nehral na niekoho, kým nie si.

image

Umelej inteligencie sme sa pýtali, ako zaujať na prvom rande. Aké rady má sexistický ChatGPT pre nezadaných?

Ako zviesť Slovenku?

Na sexistických vlnách sa doplavíme k časti, ktorá hovorí o tom, ako zaručenie zviesť Slovenku. „Slovenské ženy sú zbláznené do mužov, ktorí sa vedia obliekať a reprezentovať svoje vonkajšie ja. Keďže slovenské ženy sa skutočne môžu pochváliť svojím štýlom a krásou, chcú, aby sa im muži v tomto zmysle vyrovnali.”

Ďalej by si mal byť humorný a dokázať ženu rozosmiať, čo je bod, proti ktorému by namietal len málokto. Článok ďalej pokračuje, že „čím viac budete rešpektovať jej osobný priestor a hranice – tým rýchlejšie vás bude chcieť lepšie spoznať.”

Na záver nechýba ani porovnanie Sloveniek s Američankami. „Ak porovnáme slovenské dievčatá s americkými, povedali by sme, že osobnosť robí rozdiel. Hoci obe vyzerajú dobre a sú ochotné zaviazať sa k vzťahu, slovenské dievčatá zdieľajú jemnejšiu povahu. Ak sa o ňu budete starať a správať sa k nej tak, ako očakáva, jej náklonnosť a láska nikdy nezmiznú. Vždy vás bude milovať, bez ohľadu na to, koľko ťažkostí vám život prinesie.”

image

Stránka prezentuje "dokonalý" návod, ako zbaliť Slovenky

Unsplash/Jarritos Mexican Soda

Niektoré časti a odporúčania zverejnené na webe platia, no zvyčajne ide o body, ktorých by si sa mal držať bez ohľadu na národnosť ženy, o ktorú máš záujem. No a tým, ktorí sa rozhodnú držať textu ako návodu, môžeme len odkázať - veľa šťastia! S týmito radami ho rozhodne budú potrebovať. 

ANKETA
Čo hovoríš na tento návod?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. jún 2024 01:48