Horel známy bratislavský podnik na Dunaji.Facebook/Koscik.photos/
StoryEditor

VIDEO Požiar v známom bratislavskom podniku na Dunaji. Majiteľ odhadol škodu na stotisíc eur

Michal Čiernik13.05.2024., 10:12h

Dnes ráno zasahovali bratislavskí hasiči na známom plávajúcom bare na Dunaji.

Lajkuj Brainee.sk na

V pondelok 13. 5. zasahovali bratislavskí hasiči na pobreží Dunaja. Plamene totiž zachvátil obľúbený podnik Pink Whale, ktorý sa nachádzal na plávajúcom pontóne na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu.

image

VIDEO Ohnivé peklo v Kodani. Zhorela najznámejšia budova a symbol mesta, pripomína tragický požiar Notre Dame

Podľa portálu Tvnoviny.sk mali mať hasiči požiare pod kontrolou už pred pol desiatou ráno. Na zásah bolo vyslaných 17 hasičov. Príčina požiaru je zatiaľ neznáma.

Majiteľ podniku odhadol škody na približne stotisíc eur, našťastie bol však poistený. Pre Tvnoviny.sk prezradil, že si nevie predstaviť čo požiar mohlo spôsobiť. Plamene zasiahli vonkajší bar v ktorom zničili všetko vybavenie.

Zdrvený majiteľ uviedol, že budú pár dní mimo prevádzky a niektoré z najbližších naplánovaných koncertov bude musieť zrejme zrušiť.

Pink Whale nie je len bar ale aj kultúrny priestor pre umenie, kde sa pravidelne konajú rôzne akcie. Najnovšie tu mala vyrásť verejná komunitná sauna s výhľadom na UFO.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. jún 2024 12:10