Matúš KolárovskýMatúš Kolárovský/Instagram
StoryEditor

Alkohol, drogy, testy DNA. Kolárovský sa rozhodol nastúpiť na protialkoholické liečenie, je hospitalizovaný na psychiatrii

nik31.01.2024., 10:30h

23-ročný Matúš Kolárovský nastúpil na protialkoholické liečenie. Fanúšikom posiela cez sociálne siete odkaz.

Lajkuj Brainee.sk na

Matúš Kolárovský má 23 rokov a minulý rok v novembri na svojich sociálnych sieťach zverejnil priznanie, že trpí závislosťou na alkohole, drogách a liekoch. Mal nábeh na úspešnú spevácku kariéru, jeho hudba cielila na mladých, ktorí si jeho hudbu obľúbili. Avšak už dlhšie o mladom spevákovi nebolo počuť.

image

VIDEO Yael otvorene prehovoril o svojej drogovej závislosti: Mám s tým problém, ale snažím sa bojovať

Lieči sa

Jeho kariéra začala hekticky, nehovoriac o pozornosti, ktorá prišla po správe, že mu speváčka Veronika Nízlová porodila dieťa. Ako sa sám vyjadril, so závislosťami bojoval už dlhší čas a príchod jeho dcéry na svet ho prinútil začať proti nim bojovať. Ako informuje portál cas.sk, mladý spevák pred dvoma týždňami nastúpil na protialkoholické liečenie na psychiatrickej klinike, aby závislosti porazil a vrátil sa tak do normálneho života.

Jeho priznanie, ktoré zverejnil na sociálnych sieťach, šokovalo mnohých fanúšikov. Okrem závislostí opísal aj DNA testy kvôli jeho dcére, ale prekvapil aj priznaním, že sa pokúsil o samovraždu. Napokon ale nabral odvahu a rozhodol sa nastúpiť na liečenie v Psychiatrickej nemocnici v Hronovciach.  

Sláva bola ťažká

Určite si spomínaš na video, ktoré zverejnil na svojom Instagrame, kde verejne priznal, že má problém s drogami. „Drogy boli dlhú dobu súčasť môjho života. Beriem to tak, že nie celého života, ale odkedy som začal robiť hudbu. Vysvetlenie na to úplne nemám. Dôvod môže byť to, že som bol mladý a nakrúcal som veľa projektov aj do telky a do toho tretia pesnička, ktorá mi v živote vyšla, mala 17 miliónov zhliadnutí,“ hovoril vo videu. Dodal, že to začalo závislosťou na liekoch, pričom veľa ľudí v jeho okolí o tom nevedelo. Následne to prešlo aj k alkoholu. Napokon to vyústilo až do takého bodu, že podľa najnovších informácií sa rozhodol siahnuť po odbornej lekárskej pomoci a zo závislostí sa vyliečiť.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 20:37