PriscilaArchív/
StoryEditor

Priscilla sa modrín a zranení nebojí: V ringu sa mi nechce naťahovať tri kolá, odkazuje

red24.10.2023., 13:30h

Kolegyne z televíznych obrazoviek si zmerajú sily v ringu. Ani bratislavský turnaj Fight Night Challenge 5 sa nezaobíde bez zástupkýň nežnejšieho pohlavia. Svoju boxerskú premiéru absolvujú Priscilla Versluis a Tereza Kosecová, účastníčky známej reality šou Ruža pre nevestu.

Lajkuj Brainee.sk na

Večne energická a temperamentná Priscilla Versluis mala záujem o zápas už dlhšiu dobu. Veľa sa špekulovalo o tom, koho jej organizácia postaví do cesty. Voľba napokon trochu prekvapivo padla na ďalšiu z protagonistiek romantickej šou. „Je vyššia a rovnako má o niečo dlhšie ruky, ale nemyslím si, že by to pre ňu mala byť nejaká extrémna výhoda. Možno práve to, že som malinká, zohrá rolu a dokážem sa ľahšie uhýbať. Keď budem obratná, nemusí ma vedieť trafiť,“ hovorí na margo nadchádzajúcej súperky Terezy Kosecovej. 

image

FOTO Vémola prepísal históriu Oktagonu. Langera vybavil za sedem sekúnd, večer však jasne patril Buchingerovi

Polovičná Holanďanka sa medzi lanami dlho zdržať neplánuje. „Chcela by som, aby bol zápas rýchly. Nechce sa mi v ringu naťahovať tri kolá, teda dokopy deväť minút. Budeme to nejak musieť ukončiť už v prvom kole. Nechcem to nechávať na body,“ prezrádza čiastočne svoj plán.

Sebavedomá barberka je v plnom tréningovom nasadení. Z tvrdých rán a krvi žiadny strach nemá. „Modrín a zranení sa vôbec nebojím. Znesiem veľmi veľa bolesti, takže budem v poriadku,“ ubezpečuje s úsmevom na tvári. 

V reality šou Ruža pre nevestu sa so svojou oponentkou nedostala do žiadnej vyostrenej kontroverzie. Na začiatku posledného kalendárneho mesiaca ale budú musieť dať akýkoľvek pozitívny vzťah bokom.

„Tereza trénuje, maká, no mám pocit, že má zo zápasu mierne obavy. Prajem jej, aby sa dala dokopy a bola v pohode. Poznám jej životný štýl – párty, ruka hore, alkohol a podobne. Ja už veľmi dlho abstinujem a nikam nechodím. Snažím sa dať dokopy aj svoju psychiku, nielen fyzickú zdatnosť,“ mierne si rypla do svojej rivalky Priscilla Versluis.  

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 02:00