Archívna snímka, Romana Tabák.Jakub Kotian/TASR
StoryEditor

Zabudla na svoje prešľapy? Romanu Tabák pobúrili fotky Zelenskej, ľudia jej ihneď naložili

pc28.07.2022., 10:00h

Romanu Tabák pobúrili fotografie manželov Zelenských. Slováci jej však ihneď pripomenuli nejeden prešľap, ktorého sa poslankyňa dopustila.

Lajkuj Brainee.sk na

Olena Zelenská, manželka ukrajinského prezidenta, zapózovala pre magazín Vogue pred objektívom svetoznámej fotografky Annie Leibovitz. K fotografiám si neodpustila kritický komentár slovenská poslankyňa Romana Tabák. 

Prvá dáma Ukrajiny v rozhovore skonštatovala, že ide o najhoršie mesiace jej života a života každého Ukrajinca. „Tešíme sa na víťazstvo, nepochybujeme, že zvíťazíme, a to nás ženie vpred,“ uviedla pre magazín Vogue. 

Zabudla na svoje prešľapy? 

Článok, no najmä fotografie okamžite vyvolali vlnu reakcií. Ako pozitívnych, tak aj negatívnych. Komentovanie si neodpustila ani Romana Tabák. „Takéto strojené fotografie pána prezidenta Ukrajiny s jeho ženou na štýl filmových hviezd sú nevhodné! Považujem to za absolútne neprimerané k tomu, že desaťtisíce mužov a žien zomierajú v úplne zbytočnom konflikte a milióny ľudí sú od seba odlúčení,“ uviedla na Facebooku

image

Romana Tabák pre Brainee: Moje meno predáva, médiá si na mne robia čítanosť

Ľudia však na jej prešľapy nezabudli. Pod jej príspevkom sa objavili stovky komentárov. „Fotiť sa v potoku nebolo vôbec strojené, fotiť sa opretá zadkom o pamätník holokaustu bolo tiež veľmi prirodzené,“ napísala Margaréta. „Pani zlatá, mlčať je zlato,“ uviedol Boris. „O nevhodnosti píše osoba, čo sa opiera o pamätník holokaustu a kúpe v chránenom území,“ konštatuje Rovena. „Vy ako odborníčka na nevhodné fotografie to rozhodne viete posúdiť,“ dodala Andrea.

Na jej ďalšom prešľape sa baví, ale aj búri celý internet. Upozornila na neho aj satirická stránka Zomri. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 22:50