Incident na ŠpitálskejFacebook/Naše Slovensko
StoryEditor

VIDEO Incident v centre Bratislavy. Ja som generálna prokuratúra, kričal vodič auta, ktorý chcel skopnúť bicykel

Miroslav Kamody10.02.2023., 08:59h

Muž pracujúci pre Generálnu prokuratúru chcel zaparkovať na mieste, kde si niekto odložil bicykel. Jeho arogantné správanie zachytila dvojica ľudí na video.

Lajkuj Brainee.sk na

Všetky zvieratá sú si rovné, ale niektoré sú si rovnejšie, napísal George Orwell v knihe Zvieracia farma v roku 1945. A po 78 rokoch od jej uvedenia tento výrok platí dokonale. Dôkazom je video, ktoré sa od včerajšieho večera šíri sociálnymi sieťami.

Arogantný muž na Špitálskej 

Zverejnila ho stránka Naše Slovensko a zachytáva nahnevaného muža, ktorý konfrontoval dvojicu ľudí len preto, že chcel zaparkovať na chodníku presne na tom istom mieste, kde bol bicykel. Incident sa odohral na Špitálskej ulici.

image

Generálny prokurátor znovu použil svoju tajnú zbraň. Žilinkov paragraf 363 baví internet

Na začiatku videa je vidieť, ako auto zastaví, vystúpi z neho neznáma žena a odíde preč. Potom však spustí vodič. Arogantný muž hovorí, že pracuje na Generálnej prokuratúre, a vďaka zákonnej výnimke môže parkovať, kde chce.

Problém „vyrieši po svojom“

Celým problémom je bicykel neznámej osoby, ktorá si ho odložila presne na mieste, kde chcel s autom zaparkovať aj vodič. Ten dokonca autorom videa dvakrát donesie preukaz, ktorý vyzerá ako potvrdenie o tom, že sa nemusí riadiť zákazmi zastavenia či vjazdu.

„Ti ho skopnem. Potom sa budeš čudovať,“ vyhráža sa niekoľkokrát, že bicykel zhodí na zem, na čo dvojica reaguje, že nepatrí ani jednému z nich. Vodič potom odkázal, že si problém „vyrieši po svojom“. Nateraz nie je jasné, kedy bolo video urobené, rovnako tak nepoznáme ani totožnosť vodiča či osoby, ktorú doviezol.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 12:16