Možnosť očkovania proti COVID-19 sa otvorila aj pre deti od 12 rokovbrainee
StoryEditor

Budeme očkovať už aj dvanásťročných, má to však jednu podmienku

TASR07.06.2021., 16:29h
Tínedžeri dostanú vakcínu od spoločnosti Pfizer/BioNTech, osoby nad osemnásť rokov si môžu vybrať medzi Pfizerom a Modernou.
Lajkuj Brainee.sk na

Na očkovanie proti novému koronavírusu sa môžu prihlásiť už aj deti od dvanásť rokov. Určená je pre ne vakcína od Pfizer/BioNTech. Umožňuje to očkovací formulár na stránke Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI).

Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez www.korona.gov.sk (ilu) Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez www.korona.gov.sk (ilu) TASR

Požiadať o očkovanie môžu všetci s vekom od dvanásť rokov. Z očkovacieho formulára NCZI vyplýva, že osobám vo veku dvanásť až sedemnásť rokov sú prideľované vakcíny Pfizer/BioNTech a záujemcom vo veku osemnásť rokov a starším sú prideľované vakcíny Pfizer/BioNTech a Moderna.

Deti sa môžu prihlasovať cez prihlasovací formulár na www.korona.gov.sk. Na očkovanie sa budú musieť podľa slov hovorkyne rezortu zdravotníctva Zuzany Eliášovej dostaviť s rodičmi.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 12:18