Unsplash/Velizar Ivanov
StoryEditor

Poslancom OĽANO sa vyhrážali pre dohodu s USA. V obálke si našli náboj

TASR02.02.2022., 15:15h
Poslancom Národnej rady SR z klubu OĽANO sa vyhrážali v súvislosti s obrannou dohodou s USA. Dostať mali obálku s nábojom a výhražným textom. Potvrdil to predseda klubu Michal Šipoš. Polícia to podľa jeho slov prevzala a bude sa prípadom zaoberať.
Lajkuj Brainee.sk na

Šipoš priblížil, že klub ráno kontaktovali z NR SR, že im prišla zásielka obsahujúca pravdepodobne náboj, čo sa aj potvrdilo. „S pyrotechnikmi sa zásielka otvárala, bol tam aj výhražný text,” uviedol Šipoš.

Príčiny podobných skutkov vidí aj v „štvavej a agresívnej” kampani najmä opozície, ktorej predstavitelia podľa neho burcujú ľudí. Deklaroval, že každý poslanec klubu OĽANO bude hlasovať podľa svojho svedomia a vedomia. „Vyhrážky nás nezastrašia,” dodal.

Z posledných rokovaní s ministrami obrany a zahraničných vecí dedukuje, že drvivá väčšina klubu je za podporu dohody a len dvaja alebo traja ešte majú nejaké otázky.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 02:40