Profimedia, Wikimedia
StoryEditor

Rodáčka zo Slovenska a bývalá hovorkyňa českej vlády má nový vzťah. Tvorí pár so synom Pabla Escobara

kam10.01.2022., 09:30h
Bývalá hovorkyňa českej vlády a rodáčka z Bardejova Jana Adamcová priznala pre český web Blesk nový vzťah. Pár tvorí so synom Pabla Escobara.
Lajkuj Brainee.sk na

Jana Adamcová je v susednom Česku známa hlavne ako moderátorka a bývalá hovorkyňa vlády Andreja Babiša, postupom času sa z nej stala verejne známa osobnosť, o ktorú sa začali zaujímať aj bulvárne médiá. Pôvodom Slovenka z Bardejova dlhé roky žila s manželom Jiřím Adamcom, filmovým a televíznym režisérom.

So 73-ročným manželom však už pomerne dlhý čas nežijú spolu. Adamcová sa minulý rok rozhodla objavovať Kolumbiu, do ktorej chcela ísť už dávnejšie, informuje český web Blesk. V rozhovore prezradila, že ju fascinoval seriál Narcos z dielne streamovacieho giganta Netflixu.

Navštívila hneď niekoľko miest, ktoré sa v krajine spájajú práve s týmto narkobarónom a postupne si našla aj cestu k jeho synovi, ktorého oslovila cez sociálnu sieť Facebook. Sebastiána Marroquina očividne očarila, pretože 49-ročná Adamcová v rozhovore priznala, že sú vo vzťahu. 

Jana Adamcová Profimedia

„Keď sa narodíte ako Escobar, nemáte právo na šťastie ani na pokoj,“ hovorí Juan Pablo Escobar Henao, ktorý si dobrovoľne zmenil meno na Sebastián Marroquin. My sme ti v minulosti priniesli článok s jeho spomienkami na otca, ktorý sa svojho času stal drogovým kráľom celého sveta. 

„Pamätám si, že sme boli v Casa Azul, kde sme sa vtedy skrývali u môjho otca. Predtým, ako sme odišli, pristúpil k nám, objal ma, chcel hovoriť, ale nedokázal povedať ani slovo. Bolo to prvýkrát, čo som ho videl plakať,“ spomína.

Sebastián Marroquin Profimedia

​Ako Sebastián ďalej povedal, deň otcovej smrti bol nielen tragickým dňom pre celú rodinu, ale aj momentom, kedy sa zmenil jeho vlastný osud. Podľa jeho slov všetky zbrane v Kolumbii mierili práve na neho.

Na archívnych nahrávkach je počuť, ako tínedžer kričí a sľubuje, že „zabije tých bastardov, ktorý zavraždili jeho otca.“ Týchto päť sekúnd úplne zmenilo jeho život. „Z týchto piatich sekúnd vyhrážok sa stalo 25 rokov vyhnanstva,“ dodáva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 02:03