Jennifer Hrušková.Archív Jennifer Hruškovej/
StoryEditor

Jennifer z Ruže: Spätne by som bola v šou viac ticho, pusu na ceremoniáli by som Radkovi už ani náhodou nedala

Vanessa Parašínová18.06.2024., 11:00h

Dvakrát stačilo. Som si stopercentne istá, že ma moja láska čaká mimo kamier a ruží, prezradila pre Brainee účastníčka Ruže pre nevestu.

Lajkuj Brainee.sk na

Jennifer Hruškovú poznajú mnohí z televíznych obrazoviek ako účastníčku reality šou Ruža pre nevestu. V tohtoročnej sérii sa dostala do semifinále medzi top tri a minulý rok si skúsila i švajčiarsku verziu relácie. Z oboch sa vrátila bez lásky. Na tú však nezanevrela a verí, že si ju nájde v reálnom živote.

V našom rozhovore sa dozvieš ako sa Jennifer vysporiadala s Radkovým rozhodnutím, o nedorozumení s účastníčkou Larou, čo ju šou naučila, či prečo sa rozhodla po rokoch vrátiť naspäť na Slovensko.

Mnohí ťa poznajú ako účastníčku tohtoročnej série reality šou Ruža pre Nevestu. Šla si do nej s myšlienkou, že si ideš po lásku?

To, či si tam človek naozaj lásku nájde, jasné nie je, pretože nikdy nevie, či to vyjde alebo nie. Samozrejme som si ju však v Ruži nájsť chcela a dúfala som v to. No doslovne som si tam po ňu určite nešla, bola som za to, nech hlavne vyhrá tá skutočná láska.

V súťaži s rovnakým konceptom si bola už druhýkrát, šla by si do niečoho podobného znovu?

Určite nie, dvakrát stačilo. Som vďačná za obe príležitosti. Veľa ma naučili, no ja som si už stopercentne istá, že moja láska ma čaká určite niekde mimo kamier a ruží (smiech).

image

Jennifer to dotiahla až do semifinále.

Archív Jennifer Hruškovej/

Dostala si sa až do finálovej trojky, svadobné šaty si si však už neobliekla. Zmierila si sa rýchlo s Radkovým rozhodnutím, alebo to nejaký čas trvalo?

Keďže som už staršia a mám za sebou pár sklamaní, dostala som sa z toho relatívne rýchlo. Na začiatku to dosť bolelo a pri pozretí predposlednej časti sa mi to všetko znovu vynorilo, rozplakalo ma to a bola som zase nejakú chvíľu smutná. Život však ide ďalej a ja viem, že ma láska čaká niekde inde.

Prekvapil ťa záver show?

Pravdupovediac nie.

image

Lucid o živote v Thajsku: Doslova som sem utiekla, líčeniu sa momentálne nevenujem. Všade vás príjmu, keď máte prachy

Skontaktovali ste sa s Radkom po Ruži, alebo je to uzavretá kapitola?

Nie, od skončenia šou sme v kontakte neboli.

Boli momenty, ktoré ťa spätne pri pozeraní relácie v telke prekvapili, či už pozitívne alebo negatívne?

Určite ma veľmi pozitívne prekvapilo ako o mne Stanka v predposlednej časti pekne hovorila. Inak ma však neprekvapilo vôbec nič. Rátala som so všetkým, takže to bolo okej.

Až na jednu vec, ktorú povedala Lara v situácii, keď objala Júliu, no predtým sa smiala, ako prišla v negližé na ceremoniál. Snažila som sa ju len varovať, ako to bude vyzerať, keď sa najprv vysmieva a potom toho istého človeka objíma. Ona to označila za šikanu v škôlke, že „keď sa s ňou budeš baviť, my sa s tebou nebudeme“. Nikdy v živote by som také niečo nepovedala. Išlo čisto len o názor a záležalo mi na tom, aby to nevyzeralo blbo pred kamerami a pre diváka. To bolo celé.

Ľutuješ spätne niečo, čo si v Ruži povedala alebo spravila?

Bola by som viac ticho. Človek je však v takej bubline, že niekedy sa stane, čo sa stane. A určite tú pusu na ceremoniáli, to by som teraz nespravila ani náhodou.

image

S Radkom v kontakte nie sú.

Archív Jennifer Hruškovej/

Prečo si myslíš, že sa stala relácia takým fenoménom?

Pretože je to vcelku nová televízna šou na Slovensku. A hlavne, toľko drámy pokope (smiech).

Čo najpodstatnejšie si si zo šou odniesla? 

Určite už nie som taká prchká, ako som bola v Ruži, no niekedy robí PMS svoje (smiech). Zo šou som si odniesla kamarátstva, ktoré sú mi veľmi vzácne. Baby mám naozaj rada.

Aký by mal byť tvoj vysnívaný muž?

Musí mať charizmu, dobré srdce a byť vtipný a bláznivý ako ja.

image

Influencerka Karolína Shawty: Ľudia o mne nevedia, že dokážem uloviť rybu či založiť oheň

Čo je podľa teba základným pilierom šťastného a prosperujúceho vzťahu?

Dôverovať a neklamať. Komunikácia, porozumenie a vzájomný rešpekt sú taktiež základom šťastného a zdravého vzťahu.

Podstatnú časť svojho života tráviš za našimi hranicami, konkrétne vo Švajčiarsku. V čom sa líšia miestni od Slovákov?

My Slováci sme určite bláznivejší ako Švajčiari. Tí sú viac „vychillovanejší“ a nie sú takí konfliktní ako my. Je to neskutočne pracovitý národ.

image

Do ďalšieho Bachelora sa už nechystá.

Archív Jennifer Hruškovej/

Prečo ťa to vôbec ťahá do zahraničia?

Mňa to už ťahá preč zo zahraničia. Sťahujem sa naspäť na Slovensko, pretože ja sama som posledné dva roky v zahraničí nešťastná. Veľmi mi chýba rodina a reálne si tu neviem predstaviť ďalej žiť.

Bola by si teda ochotná kvôli láske na Slovensku aj ostať žiť?

Určite áno, keďže sa sťahujem naspäť. Ale aj keby som sa nesťahovala, vedela by som zostať žiť na Slovensku kvôli láske.

Zmenil sa rapídne tvoj život po šou? Spoznávajú ťa ľudia na ulici?

Či sa nejako môj život zmenil, nemyslím si. Stále zostávam pevne nohami na zemi.

Ľudia ma spoznávajú a je to veľmi milé a zároveň také zvláštne, že ma ľudia registrujú a chcú sa so mnou fotiť. Je to milé a veľmi si to vážim.

Aké sú tvoje životné ambície?

Byť šťastná, mať dobrý job, ktorý ma bude robiť šťastnou a mať po boku niekoho, kto ma bude milovať takú, aká som!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/rozhovory, menuAlias = rozhovory, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 18:52