Niektorí muži ju prezývajú aj Kamionistka BarbieInstagram/truckerbaddie94/
StoryEditor

Opustila armádu, aby sa stala najpríťažlivejšou vodičkou kamiónu. Denne musí odbíjať mužov, ktorí ju obťažujú

bib02.06.2023., 09:00h

Dvadsaťosemročná Nicolle z Veľkej Británie si hovorí Trucker Baddie a je vodičkou kamiónu. Predtým pracovala pre armádu, ale zatúžila po jednoduchšej práci.

Lajkuj Brainee.sk na

„Musíte mať ale hrošiu kožu, pretože práca medzi drsnými vodičmi kamiónu nie je pre každého,” uviedla. Na povolanie vodičky kamiónu ju inšpiroval partner, ktorý sa ako vodič niekoľko rokov živil, uvádza sa na portáli iDnes.cz.

image

FOTO Boli sme v zákulisí najlepšieho cirkusu sveta. Takto vyzerá život v Cirque du Soleil, už čoskoro sa vráti na Slovensko

Vedela teda presne, do čoho ide. „Nehádžem rozhodne všetkých vodičov do jedného vreca. Mnoho z nich sú veľmi slušní ľudia, ktorí sa ku mne aj ostatným správajú s rešpektom a úctou. Musíte ale počítať s tým, že narazíte na drsné chlapíky,“ vyjadrila sa pre Daily Star.

Baddie nie je príjemné, že si ju vodiči bez dovolenia natáčajú na telefón a pokrikujú na ňu, aby sa vrátila k sporáku a neplietla sa do mužských záležitostí. Často tiež dostáva nevhodné návrhy a muži ju pozývajú na rande.

Napriek tomu sa všetko snaží brať s nadhľadom a svoj príbeh zdieľa, aby podporila ostatné ženy, ktoré uvažujú nad rovnakým zamestnaním.

image

Majka si na vysnívanú čajovňu zarobila jazdením na kamióne: Cúvanie bol neustály boj, najhorší vodiči sú v Portugalsku

„Vyhovuje mi, že je moja práca relatívne voľná a nemusím riešiť nepríjemného šéfa, ktorý si na mňa vylieva zlosť. Milujem ten pocit, keď sa vydám na cestu. Beriem to ako jedno veľké dobrodružstvo,“ doplnila.

Živí sa aj ako influencerka, takže sa na cesty vydáva stále menej často a riadenie kamiónu má podľa svojich slov skôr za odmenu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/rodova-rovnost, menuAlias = rodova-rovnost, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 01:27