Haliey WelchYouTube/TimanddeeTV, PlanBriUncut
StoryEditor

Virálna senzácia konečne prehovorila o nečakanom úspechu. Hawk Tuah Girl vyvrátilo, že je dcérou kazateľa, takéto má plány

Miroslav Kamody02.07.2024., 13:00h

Virálna senzácia dobyla celý internet. A teraz vôbec po prvýkrát prehovorila o svojom nečakanom úspechu.

Lajkuj Brainee.sk na

V priebehu niekoľkých dní sa z nej stala doslova svetová senzácia. Hawk Tuah Girl zobrala nechtiac internet útokom, čo spôsobilo medzinárodné pátranie po jej identite. A ako sa ukázalo, množstvo dohadov nebolo pravdivých, píše portál LadBible.

Keď sa virálne dievča nedávno objavila na pódiu so Zachom Bryanom v Nashville, bolo jasné, že sa už pred svetom nechce (úplne) skrývať. Dnes už teda máme konečne potvrdené, že sa volá Hailey Welch a má 23 rokov. Čo ešte prezradila?

Vyvrátila internetové klamstvá

Hailey sa objavila v podcaste s názvom Plan Bri Uncut, ktorý moderuje Bryanova priateľka Brianna Lapaglia, aby diskutovala o tom, ako sa zmenil jej život, odkedy sa video dostalo na internet. Hneď vyvrátila niekoľko klamstiev, ktoré sa o nej šírili - nepracuje totiž ako učiteľka (ani ju nevyhodili), rovnako tak jej otec nie je kazateľom.

image

Virálne videá o "besných" ženách, ktoré v lese filtrujú svoj hnev, zaplavili internet. Štvú ich chlapi aj nastavenie systému

V skutočnosti pracuje v továrni na pružiny vo svojom rodnom meste Belfast v štáte Tennessee. A práve keď sa chystala na nočnú zmenu zistila, že jej tip do postele sa stal virálnym. Z „osobných dôvodov“ preto zmazala všetky svoje účty na sociálnych sieťach a predpokladala, že „nikdy neuvidí“ zábery z jej pouličného rozhovoru s duom YouTuberov Timom a Dee TV.

Poriadne sa však mýlila. „Bolo to masívne,” povedala Welch o reakcii na video. „Povedala som si, ‘Oh, toto bolo trochu smiešne, už to nebude väčšie ako toto‘. Vrátila som sa asi o hodinu neskôr a zhliadnutia sa zvýšili o vyše milión - povedal som si: ‘Ó môj bože, neexistuje spôsob, ako sa to len tak stalo‘. Ale určite sa to stalo.”

Takto reagovala rodina

Jej rodina video prijala s humorom. „Myslia si, že je to veľmi vtipné. Vedia, aká som, pretože nikdy neviete povedať, čo vyjde z mojich úst. Chcem povedať, že to, čo mi vyjde z úst, je hit alebo miss.” Hailey frázu využila po tom, čo uviedla na trh sériu reklamného merchu so slávnym sloganom, ktorý nikto momentálne nedokáže dostať z hlavy.

Minulý týždeň majiteľka rodinnej firmy Fathead Threads, s ktorou spolupracuje na výrobe klobúkov a šiltoviek, uviedla, že ich už predali niečo vyše 2-tisíc a zarobili odhadom 65-tisíc dolárov (vyše 60-tisíc eur). A aj keď na nich dievča zarobila, povedala, že nechce, aby si ju ľudia pamätali len takto.

Je toho ešte viac

Jej kamarátka Chelsea, ktorá sa vo videu objavila tiež, sa k nej pridala v podcaste a priznala, že obe zabudli, že sa na natáčaní videu vôbec zúčastnili. Podľa nej by však Hailey mala využiť príležitosť, ktorá sa jej momentálne naskytla.

image

Mužovi museli amputovať nohu, urobil bizarné rozhodnutie. S priateľmi si z nej pripravili tacos

„Milujem jej osobnosť a skutočnosť, že to svet uvidí - a očividne to milujú aj oni - takže si myslím, že by mala pokračovať,” povedala Chelsea. „Môžete povedať, že si z toho očividne robím srandu, nemyslím to vážne,” dodala virálna senzácia.

Keď diskutovala o svojich plánoch do budúcnosti, povedala: „Myslím, že urobíme show, potom pôjdeme do kopy podcastov a všetko ostatné medzi tým. Je toho viac, čo príde, nebojte sa, je toho ešte viac.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. júl 2024 10:29