Odpoveď žien je jednoznačnáBrainee x Canva
StoryEditor

Skončiť v lese s neznámym mužom alebo medveďom? Iba jediná žena si vybrala muža, ostatné budú radšej čeliť zvieraťu

Miroslav Kamody06.05.2024., 10:00h

V prípade týchto dvoch scenárov je odpoveď jednoznačná - ženy budú radšej čeliť zvieraťu ako riskovať stretnutie s inou potenciálnou beštiou.

Lajkuj Brainee.sk na

Sociálnymi sieťami sa ako vírus šíri filozofická otázka s prekvapivými výsledkami. Ako píše portál Joe, video zverejnené na TikToku vyvolalo na internete obrovskú diskusiu o bezpečnosti žien.

Ľudia stojaci za účtom Screenshot HQ odštartovali debatu tým, že vyšli do ulíc a opýtali sa žien, či by v lese radšej natrafili na muža, ktorého nepoznali, alebo na medveďa.

image

Návod pre stret s medveďom je čoraz aktuálnejší. Hlavne neutekaj, základom je chrániť si hlavu a krk

Odpoveď je jasná

Zo siedmich žien, ktoré dostali bizarnú otázku, sa iba jedna vyjadrila v prospech muža. Video sa preto stalo okamžite virálnym a vyvolalo veľa debát okolo kontroverznej otázky.

@screenshothq The question of being stuck in a forest with a man or a bear is circulating on TikTok right now and sparking some interesting conversation.... we know what our answer would be 🐻🌳 #manvsbear #tiktok #tiktoktrend #trending #challenge #streetinterview #voxpop ♬ Terror Music (Scary Song) - IMPERIUM RECORDS

Množstvo mužov sa ale vyjadrilo, že rozumejú, prečo si ženy vybrali práve medveďa, pričom väčšina žien podporila odpoveď z pôvodného videla. „Chápem to, od medveďa viete, čo môžete očakávať,” napísal jeden z mužov.

„Komentáre k tomuto príspevku ma mrzia, prepáčte,“ napísal ďalší a pridal smutné emoji. Členka ženského tábora zase komentovala: „Mám strach z medveďov. Od detstva som mala strach z medveďov. STRAŠIA MA NA DUŠI. Ale stále si vyberiem medveďa.”

image

Viete, kedy je v lese čas na paniku? Tento kvíz preverí, ako dobre poznáte stopy zvierat na Slovensku

Veľká debata

Debata sa z TikToku presunula aj na ďalšie sociálne siete. „Čítal som odpovede na otázku medveď vs človek v lese a niekto povedal: ‚Ak zomriem medveďom, nakŕmil som jeho inštinkty prežitia, ak zomriem človekom, pravdepodobne som nakŕmil iba jeho fantázie.’ Z tohto vysvetlenia mi spadla sánka na zem...“ napísal jeden z používateľov na X.

Dokonca sa objavil ďalší prieskum, ktorý zahŕňa aj mužov, no výsledky sú stále viac ako jednostranné. A ako by si sa rozhodla ty? Daj nám vedieť v ankete nižšie.

ANKETA
Koho by si si vybrala ty?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 00:01