Seriál PriateliaWarner Bros. Television/bright Kauffman Crane Productions/
StoryEditor

Všetci Priatelia prelomili mlčanie a rozlúčili sa s Chandlerom. Posledné slová obľúbených hercov ťa zaručene rozplačú

Nikola Michalkova15.11.2023., 10:02h

Po smrti síce vydali spoločné vyhlásenie, ale osobitne sa doteraz nikto nevyjadril. Courteney Fox a Matt LeBlanc sa na svojich sociálnych sieťach rozlúčili so svojim priateľom.

Lajkuj Brainee.sk na

Aktualizované - Svoje slová na rozlúčku s obľúbeným Chandlerom napokon na svojom Instagrame zverejnila aj Lisa Kudrow, známa aj ako Phoebe. „Ďakujem ti za to, že som sa na niečom, čo si povedal, tak veľmi smiala, až ma boleli svaly a po tvári mi tiekli slzy každý deň. Ďakujem ti za tvoje otvorené srdce v šesťstrannom vzťahu, ktorý si vyžadoval kompromisy. A veľa rozprávania. Ďakujem ti za to, že si sa objavil v práci, keď ti nebolo dobre, a potom, že si bol úplne skvelý,“ píše.

„Ďakujem ti za najlepších desať rokov, aké človek môže mať. Ďakujem, že si mi dôveroval a za všetko, čo som sa vďaka tomu, že som ťa poznala, naučila o milosti a láske. Za čas, ktorý som s tebou mohla prežiť, Matthew,“ dodáva. 

Dnes sa k Mattovi LeBlancovi a Courteney Cox pridala aj Jennifer Anniston, alias Rachel. Jennifer si ako prvá všimla, že počas natáčania Priateľov Matthew bojuje so závislosťou. Dnes na svojom Instagrame pridala svoje slová na rozlúčku. 

„Rozlúčka s našim Mattym bola šialenou vlnou emócií, akú som ešte nikdy nezažila. Všetci niekedy v živote zažijeme stratu. Stratu života alebo lásky. Schopnosť skutočne sedieť v tomto smútku vám umožní precítiť chvíle radosti a vďačnosti za to, že ste niekoho tak hlboko milovali. A my sme ho hlboko milovali,“ píše v príspevku. 

„Vždy nás bolo šesť. Bola to vyvolená rodina, ktorá navždy zmenila smer toho, kým sme a aká bude naša cesta. Matty totiž vedel, že rád rozosmieva ľudí. Ako sám povedal, ak nepočul smiech, myslel si, že zomrie. Jeho život od toho doslova závisel,“ pokračuje.

„Rozosmial nás všetkých. V posledných týždňoch som si prezerala naše vzájomné správy. Smiali sme sa a plakali a potom sa opäť smiali. Budem si ich uchovávať navždy. Matty, mám ťa veľmi rada a viem, že teraz si úplne v pokoji a mimo akejkoľvek bolesti. Hovorím s tebou každý deň. Niekedy takmer počujem, ako hovoríš: ‚Mohla by si byť ešte bláznivejšia‘?“ 

David Schwimmer sa tiež pripája a na svojom Instagrame zverejnil slová na rozlúčku. „Nikdy nezabudnem na tvoje dokonalé načasovanie a podanie komiky. Dokázal si zobrať priamy dialóg a ohýbať ho podľa svojej vôle, čím si vytvoril niečo také originálne a nečakane vtipné, že to stále udivuje. A mal si srdce. Bolo štedré a podelil si sa oň s nami, takže sme mohli vytvoriť rodinu zo šiestich neznámych ľudí,“ píše. „Predstavujem si ťa tam niekde hore, v tom istom bielom obleku, s rukami vo vreckách, ako sa obzeráš okolo seba. Môže byť ešte viac oblakov?“

Smrť milovaného Matthewa Perryho, ktorého asi každý poznal ako Chandlera z Priateľov, zasiahla mnohých. Nehovoriac o tom, čo museli prežívať jeho hereckí kolegovia. Po smrti vydali spoločné vyhlásenie, v ktorom priznali, že sú z jeho smrti zničení a nechceli sa v tom čase osobitne vyjadrovať. Seriálová Monica a Joey napokon na svoje sociálne siete pridali slová na rozlúčku, ktoré ťa rozplačú. 

Slová na rozlúčku

Courteney Fox, ktorá v Priateľoch stvárnila poriadkumilovnú Monicu, na svojom Instagrame zverejnila dojímavé slová na adresu Matthewa. Dvojica si bola blízka nielen v seriáli, ale aj mimo kamier.

„Som vďačná za každú chvíľu, ktorú som s tebou prežila, Matty, a chýbaš mi každý deň. Keď s niekým pracujete tak úzko, ako som pracovala s Matthewom, sú tisícky okamihov, o ktoré by som sa chcela podeliť. Zatiaľ je tu jeden z mojich najobľúbenejších,“ napísala. 

„Aby som uviedla trochu histórie, Chandler a Monica mali mať v Londýne len flirt na jednu noc. Ale vďaka reakcii publika sa z toho stal začiatok ich milostného príbehu. V tejto scéne, skôr než sme začali natáčať, mi pošepkal vtipnú hlášku, ktorú som mala povedať,“ spomína. Dodáva, že takéto veci robieval často. Opísala ho ako vtipného a láskavého človeka. 

Ikonické duo

Posledné zbohom napísal aj jeho seriálový najlepší kamarát Joey, ktorého stvárnil Matt LeBlanc. Toto duo si obľúbili asi všetci fanúšikovia. Pravdu povediac, nikto si nevie už predstaviť Priateľov bez vtipného Chandlera a Joeyho.

„Matthew. Lúčim sa s ťažkým srdcom. Naše spoločné chvíle patria úprimne k najobľúbenejším v mojom živote. Bolo mi cťou zdieľať s tebou javisko a nazývať ťa mojím priateľom. Vždy sa budem usmievať, keď si na teba spomeniem, a nikdy na teba nezabudnem. Nikdy. Roztiahni krídla a let, brat môj, konečne si slobodný. S veľkou láskou. A hádam, že si necháš tých 20 dolárov, ktoré mi dlžíš,“ napísal na svojom Instagrame. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:08