Matka dala svojmu dieťaťu potiahnuť z vape-ky, netušila, že nasaje aj dym, teraz svoj čin ľutuje.Yt/ 7news Australia/canva/
StoryEditor

VIDEO 16 ročná matka, ktorá dala na videu potiahnúť svojmu dojčaťu z vape-ky. Vyhovára sa, že to bol vtip

mor24.04.2023., 08:00h

Matka-tínedžerka prehovorila po tom, čo nakamerovali jej dojča, ako saje z elektronického vaporizéru. Nezodpovedná matka povedala, že to mal byť len hlúpy vtip medzi priateľmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Matka sa pre The Daily Telegraph vyjadrila, že netušila, že ju niekto natáčal, keď dávala kojencovi vape-ku k ústam, taktiež údajne nevedela, že sa to dostane až na sociálne siete. „Priala by som si, aby som to neurobila, ale nikdy som mu nechcela ublížiť. Nikdy by som mu neublížila.“.

image

VIDEO Jennifer Coolidge a jej ikonická scéna zo Single All The Way bola použitá v gej porne. Herečku to nadchlo

Matka sa zaprisahala, že podobnú vec nikdyp pred tým so svojím dieťaťom nespravila. „V jeho blízkosti ani nefajčím, vždy si na to dávam pozor.“

Pre tínedžerku to mal byť len vtip. „Priložila som si cigaretu blízko neho a nikdy som si nemyslela, že by ju chytil, myslela som, že ju odstrčí,“ povedala. Dodala tiež, že incident na kamera bol prvým a posledným a že sa vape k jej 11-mesačnému synovi už nepriblíži.

Matka nezodpovednej tínedžerky pre Daily Telegraph objasnila, že jej 16 ročná dcéra je s dieťaťom sama a napriek svojmu nízkemu veku sa zo všetkých síl snaží byť dobrou mamou. „Nie je to pre ňu ľahké, má 16 om tam od jeho narodenia a pomáhať jej.“.

image

Žiačka vymeškala takmer tisíc hodín, namiesto školy vysielala videá na Instagrame

Polícia potvrdila, že proti tínedžerke nebude vznesené obvinenie. 16 ročná matka tvrdí, že dostala vyhrážky smrťou a aj obťažujúce telefonáty odkedy sa video objavilo na sociálnych sieťach. „Viem, že som spravila chybu, ale to, čo mi ľudia hovoria a píšu, tiež nie je dobré a nezaslúžim si to,“ vyjadrila sa tínedžerka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 05:55