Záhadná žena tancuje v noci v kroji s nožom v ruke.Tiktok/aatc13
StoryEditor

VIDEO TikTok obletelo desivé video so ženou, ktorá v noci útočí na ľudí. Máme k nemu vysvetlenie

mor10.04.2023., 09:00h

Originálne video má už takmer sto miliónov videní a viac ako 7,6 milióna lajkov. Komentáre sú plné ľudí, ktorí sú zo ženy a jej tanca zdesení. Žena má navyše aj nôž a útočí na okoloidúcich.

Lajkuj Brainee.sk na

TikTok má nespočetné množstvo trendov, ktoré prichádzajú a odchádzajú a aktuálne všetci hovoria o jednej srbskej dáme, ktorá bola natočená v noci na ulici ako tancuje podivný druh tanca. A vyzerá pri tom riadne desivo.

Užívatelia v komentároch píšu, akí boli vystrašení po tom, čo videli túto strašidelnú postavu zaznamenanú pri tanci na ulici a nahranú do appky. Ľudia sa snažia prísť na to, kto je táto žena a či je to dokonca skutočná osoba alebo duch. Zhrnuli sme teda všetko, čo o pozadí tohto zvláštneho videa vieme. 

Video tancujúcej dámy zo Srbska bolo nahrané na TikTok pred dvoma mesiacmi. Takže bolo zverejnené ešte vo februári tohto roka účtom bez uvedených informácií - iba @aatc13. Titulok k videu znel: „Buďte opatrní, chlapci,“ za ktorým nasledovali hashtagy #dancingladyserbia a #horror.

image

Najhlbší vrt na svete prezývajú Diera do pekla. Sovieti vraj projekt zastavili kvôli zvukom nárekov, ktoré ich mátali

Niektorí TikTokeri a v komentároch vyžívali v strachu, ktorý video vyvolávalo. „Predstavte si, že sa otočí a vidí vás pri okne.“

Kde je strach je aj zábava, niektorí ľudia začali zo ženy robiť naopak mém. Jedna osoba prevzala video a pridala k nemu popisok: „Keď ťa tvoj učiteľ nepustí na záchod“ no sprievodná skladba v pozadí uberá z humoru a prinúti ťa zamyslieť sa nad hororovou verziou.

image

Muž sa na nete priznal, že jeho obľúbeným snackom pred spaním sú semenníky. Volajú ho Dahmer

Skutočný príbeh srbskej tanečnice siaha ešte do roku 2019 a nie je teda žiadnou novinkou, informuje web Knowyourmeme. Prvýkrát bola vytvorená na základe správ miestnych médií. V tom čase očitý svedok tvrdil, že žena v kroji bola spozorovaná, ako vyskakuje pred autá a ľudí s nožom a vyhráža sa. Neznámy svedok naznačil, že žene nie je veľmi dobre a zrejme sa potulovala po rušnej ulici ešte predtým, ako ju zachytili okoloidúci ľudia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 14:09