Nový trend na TikToku ”vabbing”.Tiktok/
StoryEditor

Aby prilákali partnera, začali praktizovať „vabbing“. Pulzné body si natierajú vaginálnym výtokom

Alexandra Ševčíková11.07.2022., 10:00h

Nový trend na TikToku dvihne nejedno obočie. Užívatelia sociálnej siete sa nezastavia pred ničím.

Lajkuj Brainee.sk na

Pred odchodom z domu vložia prst alebo dva do vagíny. Potom si potrú pulzné body, teda krk alebo zápästia. Akt „vabingu“ sa nedávno stal virálnym na TikToku po tom, čo sa slobodné ženy uchýlili k hľadaniu zaujímavejších spôsobov, ako si nájsť partnera, píše portál Daily Star.

Má to fungovať ako nejaký druh feromónu, ktorý údajne priťahuje ľudí. Spisovateľka a módna influencerka Mandy Lee vo svojom videu vysvetlila, čo to je a ako na to. Jej príspevok na TikToku má viac ako milión vzhliadnutí.

Mandy vo videu vysvetlila, že videla príliš veľa reklám na feromónový parfum a vyzvala ženy, aby si vyrobili svoj vlastný. „Vo voľnej prírode zvieratá radi vylučujú svoje feromóny, aby prilákali partnerov,“ povedala a dodala, že ak ženy budú využívať „vabbing“, prilákajú k sebe ľudí na rande alebo na jednu noc.

image

Záhada masturbujúceho muža v Pompejach vyriešená. Odborníci odhalili, prečo ho našli v podivnej polohe

Zároveň povedala, že by ženy mali mať tam dole viac-menej čisto, keď vykonávajú „vabbing“. „Nemusíte byť čerstvo osprchované, ale čisté,“ vysvetlila vo videu. Potom ukázala, ktoré miesta si majú ženy potrieť pre zaručený efekt. Svoj výtok si máš aplikovať za ucho, na zápästia a krk. Influencerka tvrdí, že treba postupovať opatrne, pretože to naozaj funguje.

Mandy sa o vabbingu sa dozvedela pred niekoľkými rokmi z podcastu Secret Keepers Club. Teraz ho zaviedla do praxe. „Vabbing stopercentne fuguje,“ zopakovala. Jedna z používateliek TikToku sa rozhovorila o svojej skúsenosti, keď ju dvaja muži pri bazéne pozývali na drinky a jeden z nich sa dokonca vrátil, aby jej dal dar.

@kulture.of.krystal #greenscreenvideo Idc what you call it, just try it ? @Mandy Lee @✨Goddess Inanna✨ #spirituality #perfumetok #diy #fyp #witchtok ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Avšak s Mandy nie sú jediné, ktoré tomuto trendu podľahli. Kenz sa na TikToku podelila o svoju skúsenosť s týmto netradičným trendom. Tvrdila, že po tom, čo vykonala „vabbing“ išla do klubu a mala veľmi úspešnú noc. „Oslovili nás traja muži, jeden mi ponúkol drink zadarmo, čo som však odmietla,“ povedala.

Hoci neexistujú žiadne vedecké dôkazy, zdá sa, že niektoré ženy tomuto trendu podľahli alebo si to aspoň chcú vyskúšať. Dokonca, ako uvádza Daily Star, sa našli aj také, ktoré to praktizujú roky. Iní v komentároch vyjadrili svoje zmätenie a znechutenie. „Všetci musíte žartovať,“ vyjadril sa jeden z komentujúcich na TikToku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:43