Dcéra pastora si zarába na OnlyFans (ilu)facebook.com, twitter.com
StoryEditor

Vychovávali ju ako kresťanku, zarába si sexom. Dcéra pastora si založila účet na OnlyFans

Radka Rosenbergová29.07.2021., 12:00h
Dcéra farára prezradila, ako odišla z cirkevnej komunity, aby pokračovala v kariére na OnlyFans.
Lajkuj Brainee.sk na

Vychovávali ju v kresťanských hodnotách, no ona si zvolila úplne iný spôsob života. 23-ročná Nala Ray je dcérou miestneho pastora a vyrastala tak v utiahnutej náboženskej komunite. Tá navyše neschvaľovala predmanželský sex a Nala to tam nenávidela. Mala pocit, že ju komunita ubíja. 

„Ako dcéra pastora som mala pocit, že musím ísť príkladom. Život v komunite bol ťažký. Nesmela som sa nalíčiť ani vyzývavo obliekať, dokonca neschvaľovali ani sociálne siete či randenie,“ vyjadrila sa pre portál ladbible.com.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hottiez University (@hottiezuniversity)

Účet na OnlyFans  si zriadila len v máji minulého roka, no už za prvý mesiac dokázala zarobiť až 85-tisíc dolárov (takmer 72-tisíc eur). „Svoj prvý milión som zarobila za šesť mesiacov a teraz mám príjem okolo 330 000 dolárov mesačne,“ tvrdí Nala. Tak sa stala na známej platforme obrovskou hviezdou. 

Toto jej rozhodnutie však neschvaľuje rodina, ktorá sa riadi prísnymi kresťanskými hodnotami. Dievča tak podrobili tvrdej výchove. Ak nebola v škole, musela povinne chodiť do cirkevných zborov, navyše musela čítať bibliu. Možno rodičia chceli mať z dcéry poslušné dievčatko, no dosiahli presný opak. Netrvalo dlho a ako tínedžerka po nociach utekala z domu. Raz ju dokonca chytili. 

„Išla som von s chlapcom, s ktorým som sa neskôr vyspala. Zrazu mi však mama zavolala asi o tretej ráno a ja som už tušila, že o tom vie.“ Jediný spôsob, ako mohla Nala spoznať svet mimo svojej komunity, bola práca v obchodnom centre, kde zobrala job servírky. Lichotil jej záujem iných mužov a tak s nimi neustále flirtovala. „Bola som posadnutá pozornosťou, ktorou ma chlapi obdarúvali, keď som sa sporo odela. Už vtedy som ako šestnásť ročná farárova dcéra vedela, že sa budem živiť sexom,“ tvrdí.

V tom istom roku jej rodina predala kostol, ktorý vlastnila a presťahovala sa na Floridu. V roku 2016, po dovŕšení plnoletosti, šla Nala študovať dentálnu hygienu. Počas školy pracovala ako asistentka na jednej klinike. Krátko po tom, čo získala túto celkom slušne platenú prácu, si založila účet na Instagrame, kde sa venovala prevažne fitness. 

Tu jej jeden follower vnukol myšlienku založiť si účet na OnlyFans. „Na konci roka 2019 mi jeden z mojich sledovateľov na Instagrame poslal správu, že by som mala byť na OnlyFans.“ A tak sa dostala na známu pornostránku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:43