Žena má nezvyčajnú formu obživy. Fotí sa pri fajčení cigariet, ľudia jej za snímky platiaInstagram.com/anna_smoking1
StoryEditor

Bizarnosť zo sveta internetu: Žena sa fotí pri tom, ako fajčí. Platia jej za to veľké prachy

iDnesbib03.12.2021., 15:00h
Niektoré ženy zarábajú na svojich nahých fotkách, iným postačí predávať snímky, na ktorých sú sporo odeté. A popritom si bafkajú z cigarety.
Lajkuj Brainee.sk na

Dvadsaťštyriročná Anna Zapala pôvodom z Poľska začala fajčiť už v trinástich rokoch, pretože si tak pripadala staršia a atraktívnejšia. Neskôr zistila, že fajčenie naozaj niektorých mužov priťahuje. Dnes sa fotí, ako si "pochutnáva" na cigarete a takéto snímky aj predáva. Bizarnú a nezdravú profesiu si pochvaľuje. Na videách či fotografiách je v rôznych zmyselných pózach a dráždivom odeve. Práve to mužov asi najviac priťahuje. Za jeden kalendár s fotografiami v spodnom prádle, na ktorých fajčí, si účtuje viac ako 50 eur, za jednu fotku okolo 40 eur.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna (@anna_smoking1)

Svoje fotografie zverejňuje na sociálnej sieti a tie najlepšie predáva. Ako sama hovorí, dnes už nemusí pracovať, pretože si vďaka snímkam zarobí dostatok peňazí. Je si vedomá toho, že fotografiami môže nabádať neplnoletých na fajčenie. Dúfa však, že sú mladiství dostatočne poučení svojimi rodičmi, a tak vďaka nej nezačnú holdovať tomuto neduhu.

„Moje fotografie a videá si obľúbili predovšetkým muži z USA. Ich vek sa pohybuje medzi 28 a 34 rokov. Takí sú moji najčastejší klienti. Sú ochotní za šteklivé fotografie s cigaretou zaplatiť dosť peňazí,“ povedala žena. Podľa ženy je v dnešnej dobe fajčenie tabu. Vzhľadom na škodlivosť tohto zlozvyku sa málokto s cigaretou ukazuje na verejnosti a na sociálnych sieťach.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna (@anna_smoking1)

„Predtým sa v každom filme fajčilo. Kto to nerobil, bol divný. Fajčilo sa pred deťmi, doma. Kto fajčí dnes, je považovaný okamžite za hlupáka,“ myslí si žena.

Svojich fanúšikov miluje a dúfa, že ich bude mať stále dosť. „Dostáva sa mi veľa pozitívnych ohlasov. Tie negatívne si k srdcu neberiem,“ doplnila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna (@anna_smoking1)

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 14:45