podcastyBrainee X Canva, Podbean, Spotify/
StoryEditor

Zaujímajú ťa krimi prípady? Prinášame zoznam TOP siedmich podcastov, ktoré musíš poznať

Nikola Michalkova20.10.2023., 13:30h

Ak rád počúvaš podcasty a navyše aj obľubuješ trochu strašidelné či krimi prípady, v článku ti predstavíme najlepšie podcasty.

Lajkuj Brainee.sk na

Podcasty zažili v poslednom období obrovský boom. Stali sa u ľudí populárnymi a vypočuť si ich môžeš naozaj kedykoľvek a kdekoľvek. Či už cestuješ do školy alebo do práce, podcasty môžu byť tvojím spôsobom, ako si cestu spríjemniť. My ti v článku predstavíme najlepšie podcasty o skutočných krimi prípadoch, nevyriešených vraždách či sériových vrahoch, ale aj o legendách, ktoré tradujú o strašidelných miestach.

Vražedné psyché

Autorom je Richard Mažonas. Vypočuť si ho môžeš na Spotify či Apple Podcasts. Epizódy vychádzajú každý štvrtok a stálym hosťom je Svetozár Droba. Podcast je zameraný predovšetkým na sériových vrahov a ich myslenie. „Vypočujte si, čo všetko sa skrýva za ich ohavnými činmi. V každej epizóde tejto true crime série si priblížime konkrétny prípad z histórie nielen slovenskej kriminalistiky. Konanie vraha analyzujeme s dlhoročným súdnym znalcom z oblasti psychiatrie,“ uvádza sa v opise podcastu. 

Kriminálne spisy

Podcast nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov či pre citlivé povahy. Nachádza sa v ňom totiž násilný a sexuálny obsah. Prípadmi ťa bude sprevádzať herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková. Spolu s nimi nahliadneš do šialených myslí vrahov a vypočuješ si mrazivé príbehy obetí. „Ponorte sa s nami do hlbín policajných archívov a pripomeňte si tie najhrôzostrašnejšie prípady, ktoré otriasli nervami aj tých najlepších vyšetrovateľov a psychológov,“ píše sa v popise podcastu. Vypočuť si ho môžeš na Spotify, ale aj na stránke rádia. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 07:36