CCC
StoryEditor

Dať si pauzu je dôležité!

PR článok22.09.2022., 00:00h

Je podľa vás najlepším relaxom len tak vybehnúť von a stráviť čas pri obľúbenej aktivite s obľúbenými ľuďmi? Do toho! Je to jedna z najdôležitejších vecí, ktoré pre seba môžete urobiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Nie je podstatné, čo je pre vás tou pravou chvíľou, v ktorej sa dokážete zhlboka nadýchnuť a vychutnať si ničím nerušený aktívny relax. Najnovšia kampaň na kolekciu obuvi, ležérneho športového oblečenia a doplnkov značky Sprandi od CCC je toho dôkazom.

Po lete, ktoré bolo plné ciest, výletov, festivalov a následných nekonečného dobiehania zameškaných povinností v práci prichádza čas, keď môžete opäť vkročiť na svoje pohodlné, vychodené chodníčky a dostať sa do zabehnutého rytmu.

Návrat do komfortnej zóny si môžete ešte viac spríjemniť – najnovšie módne kolekcie tomu len a len prajú. Na pultoch predajní s módou nájdete dva brehy toho istého módneho obdobia – a je na vás, ktorý vám je bližší.

image
CCC

Keď nie ste typ, ktorý na prvú siahne po flitrovaných nohaviciach, budú vás baviť skôr ležérne široké gate a oversize mikiny. Starším ročníkom súčasná móda silno evokuje plagáty Backstreet Boys, ktoré zdobili steny ich detských izieb. Mladým evokuje komfort, ktorý si môžu dopriať ako svoj casual štýl.

K širokým a ležérnym nohaviciam – ale aj k uleteným vzorovaným modelom sa v tejto sezóne budú najlepšie hodiť tenisky. Vyberať si z jesennej kolekcie tenisiek značky Sprandi je jedna radosť!

Predĺžte si čas vonku

Ležérne jesenné popoludnie na tenisovom kurte si s dosť dobrou partiou vychutnali všetci tí, ktorí sa podieľali na tvorbe najnovšej kampane ku kolekcii Sprandi od CCC.

Kampaň Take a breath pre CCC nafotili hviezdy filmového plátna a predvádzacieho móla. Supermodelka, ktorá vrchol svojej kariéry zažívala v 90. rokoch -  Amber Valleta v jednoduchých, nadčasových teniskách značky Sprandi žiari na tenisovom kurte. Z výšky sa na celú scenériu díva Kyle MacLachlan, ktorý si zahral ikonického agenta Dale Coopera v seriáli Twin Peaks.

image
CCC

Jesenné popoludnie si s nimi vychutnáva idol generácie Z – Finn Wolfhard, ktorý oslovuje práve spomínanú generáciu vďaka úlohe v seriáli súčasnosti, ktorý sa dá z viacerých uhlov pohľadu vnímať ako „trendsetter“ – Stranger Things.

Zostavte si partiu tých, s ktorými vás baví byť von od rána do večera a nezabudnite sa pomedzi všetky veci, ktoré spraviť musíte nadýchnuť a dopriať si čas pre seba. Nech je vaša komfortná zóna kdekoľvek, obujte si štýlové a pohodlné tenisky, ktoré korunujú vašu dobrú náladu. Široký výber veľmi podarených kúskov nájdete na www.ccc.eu/sk alebo v kamenných predajniach. Nezabudnite ani na členstvo v Klube CCC, ktoré vám otvorí dvere k ďalším výhodám!

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:45