Dcéra prezidentky žne jeden úspech za druhýmfacebook.com/Petra Toth
StoryEditor

Hrdá na svoje znamienko. Emma Čaputová posiela na Instagrame jasný odkaz hejterom

ros08.11.2021., 09:36h
Kampaň známej slovenskej šperkárky Petry Toth ozvláštnila dcéra prezidentky Emma Čaputová. Vo výpovednom tričku velebí nedostatky, ktoré sama premieňa na krásu.
Lajkuj Brainee.sk na

Mladšia dcéra prezidentky Emma Čaputová sa dostala do povedomia po tom, čo predvádzala na Fashion LIVE!. Len nedávno Emmu oslovila na spoluprácu slovenská značka Noili, ktorá sa snaží vyrábať prírodné produkty bez zbytočných pridaných chemikálií.

Vyzerá to tak, že dcéra prezidentky žne jeden úspech za druhým. Momentálne sa stáva tvárou značky šperkov od známej Slovenky Petry Toth. ,,Nová séria šperkov vytvorená na oslavu sily a vnútornej krásy žien s názvom Krásna, Krásna. Šperky vo farbách ružového zlata s motívmi symbolických holubíc a kvetov je od dnes v predaji na našom eshope a v našich predajniach v OC Eurovea a Avion v Bratislave," uviedla dizajnérka na svojej sociálnej sieti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Emma (@emma_caputova)

Hejterom prezidentkinej dcéry šperkárka odkazuje: ,,Ak sa aspoň jedna žena alebo jeden muž zamyslel nad tým, že nám neprislúcha právo posudzovať vonkajší výzor človeka, tak to malo zmysel. Ďakujeme." 

​Ku kampani sa vyjadrila aj Emma. ,,Krása nie je o dokonalosti. Sme pestrí. Ja mám svoju bodku. Bez nej by som bola ako nedokončená veta. Patrí ku mne," dodala priam poeticky mladá modelka, ktorá si razí cestu vo fashion svete nielen svojou krásou, jedinečnosťou ale aj pokorou.

Prezidentkinu dcéru si podal aj poslanec Tomáš Taraba, ktorý na Facebooku uverejnil jej fotografiu s komentárom: "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku," napísal. 

Na fotografiu a komentár mladistvej Emmy Čaputovej reagovala prezidentka so slovami, že ide o "politické dno", ak na politika alebo političku útočia cez jeho deti. "Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte!" uviedla hlava štátu. Emmu Čaputovú podporilo aj viacero politikov, verejne známych osobností  či novinárov, ktorí takisto aktivitu poslanca NR SR ostro kritizovali a ohradili sa voči internetovej šikane. 

Nikto ju neprotežoval

Mnohí sa v komentároch pod poslancovým príspevkom vyjadrili, že Čaputová sa na podujatie dostala vďaka protekcii svojej mamy prezidentky. Ako sme už uviedli v inom článku, Emma prešla klasickým kastingom. "My ako organizátori rozošleme požiadavky agentúram – na vzhľad modeliek a modelov, miery a tak ďalej. Aj dizajnéri pri svojej tvorbe majú určité požiadavky, všetko to musíme skĺbiť. Následne máme kasting, ktorý sa koná cca týždeň pred samotným podujatím. Ak sa modelky či modely naň nemôžu dostaviť, agentúra nám pošle ich fotografie a videá. Takto sme si vybrali aj Emmu,“ tvrdila Zora Husarčíková, ktorá stála aj pri zrode obľúbeného fashion podujatia.

„Považujeme za absolútne neprijateľné, že poslanec Taraba verejne ponížil prezidentkinu dcéru a vyzývame ho, aby sa verejne ospravedlnil,“ reagovalo na Tarabove poznámky podujatie FASHION LIVE!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 11:53