KolážFacebook/Memoviny
StoryEditor

Romana Tabák očarená Ficom či vyhodená z lode. Slováci sa bavia na poslankyni, môže si za to sama

kov05.05.2022., 11:30h
Mémy s Romanou Tabák opäť zahltili slovenský internet.
Lajkuj Brainee.sk na

Správou dňa na Slovensku bolo včera rozhodnutie o tom, že obvineného expremiéra Fica parlament nevydá na väzobné stíhanie. Poslankyňu Národnej rady (NR) SR Romanu Tabák následne vylúčili z klubu OĽaNO. Spoločne s ňou sa zo strany Igora Matoviča porúčala aj Katarína Hatráková.

„Dnes sa poslankyne Katarína Hatráková a Romana Tabák, dve poslankyne z 50 poslancov OĽaNO, svojím hlasovaním spreneverili hodnotám hnutia a programu, pod ktorý sa podpísali, a tým, že zabránili výkonu spravodlivosti, zradili drvivú väčšinu voličov OĽaNO," povedal pre TASR predseda poslaneckého klubu  OĽaNO Michal Šipoš.

Okamžite po oznámení vylúčenia Tabák z poslaneckého klubu OĽaNO, slovenský internet explodoval. A tvorcovia mémov sa veru nenechali zahanbiť.

Meme stránky vybuchli

​Najlepšie mémy o Romane Tabák nájdeš v našej galérii.

Matovič sa ospravedlňuje, Šudík sa radoval

„Účasť 150 poslancov … to skorumpovaného zločinca stálo veľmi veľa … niekto to urobil z naivity, niekto z hlúposti, niekto za prachy a niekto si chcel len kúpiť poistku, aby raz nevydali spravodlivosti jeho … a mňa veľmi mrzí, že 17 poslancov Sme rodina a 2 poslankyne nášho hnutia si myslia, že poslanci sú viac ako obyčajní ľudia,“ vyjadril sa k udalosti na sociálnej sieti Igor Matovič.

Oznámenie o vylúčení Tabák a Hatrákovej z poslaneckého klubu OĽaNO, vyvolalo svojskú reakciu ich teraz už bývalého kolegu Tomáša Šudíka. Posúď sám.

Samotná poslankyňa Tabák to vidí inak. Na Facebooku v stredu večer napísala: „Odmietam sa podieľať na politickej pomste!"

Čo hovoríš na memečka?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 13:47