Britney Spears a Justin TimberlakePop Base/Twitter
StoryEditor

Britney Spears opäť rozvírila vody bulváru. Vraj bola tehotná s Justinom Timberlakeom, ten ju mal poslať na potrat

Nikola Michalkova18.10.2023., 10:00h

Britney Spears aktuálne vydáva svoje memoáre, v ktorých odhalila šokujúcu informáciu o jej úplne prvom tehotenstve.

Lajkuj Brainee.sk na

Zatiaľ čo ju mnohí poznáme skôr vďaka svetovým hitom ako Toxic, niektorí ju dnes vnímajú predovšetkým na Instagrame, kde sa venuje podivným tancom. Speváčka vydáva knihu, v ktorej popisuje svoju kariéru aj súkromie.

Bola tehotná, ale jej partner nebol nadšený

Kniha obsahuje aj odhalenie, že speváčka otehotnela práve počas randenia s Justinom Timberlakeom. Chodili spolu v rokoch 1998 až 2002, a v tom čase boli jedným z najväčších celebritných párov Hollywoodu, píše sa na portáli Unilad.

Knihanesie názov „The Woman in Me“ a vyjde tento mesiac, konkrétne 24. októbra. Fanúšikovia si v nej budú vôbec po prvýkrát môcť prečítať o jej ceste a živote. Portál People získal úryvok, ktorý opisuje chúlostivý moment v živote speváčky. 

Totiž úplne prvýkrát prehovorila o svojom tehotenstve s vtedajším priateľom, keď obaja mali len 19 rokov. O tom, že sa majú stať rodičmi, sa údajne dozvedeli v roku 2000. „Bolo to prekvapenie, ale pre mňa to nebola tragédia. Justina som veľmi milovala. Vždy som očakávala, že jedného dňa budeme mať spolu rodinu,“ napísala v knihe. 

image

Princezná popu sa znovu vydala. Svadobný deň Britney Spears sa nezaobišiel bez trápneho incidentu

„Bolo to oveľa skôr, ako som predpokladala. Ale Justin rozhodne nebol z tehotenstva nadšený. Hovoril, že nie sme pripravení na to, aby sme mali v živote dieťa, že sme príliš mladí,“ pokračovala. Britney v knihe tiež napísala, že po horlivých diskusiách sa napokon rozhodla ísť na potrat. 

„Keby to bolo len na mne, nikdy by som to neurobila. A pritom Justin si bol taký istý, že nechce byť otcom,“ priznala. Okrem toho opísala, že to pre ňu nebolo jednoduché a bola to jedna z „najmučivejších vecí“, aké kedy v živote zažila. Odhalila, že ju to trápi dodnes. V otázke potratu ale bola nerozhodná. Rozpor bol totiž v náboženskej výchove a názore jej rodiny na túto otázku. Napokon sa ale predsa rozhodla potrat podstúpiť.

Odkaz na potrat vo videoklipe

Samozrejme, reakcie fanúšikov tiež nesmú chýbať. Niektorí tvrdia, že samotná speváčka na potrat narážala v jednej z jej piesní, ktorá má názov „Everytime“. Pieseň vydaná v roku 2003 zobrazuje speváčku, ako uteká pred paparazzmi, ale aj hádky s partnerom. Pri konci videoklipu môžeme vidieť, ako kráča nemocnicou, zatiaľ čo sa jej rodí dieťa. 

Niektorí kritici sa pri tejto scéne domnievali, že ide o zobrazenie speváčkinej reinkarnácie. Avšak jej priaznivci tvrdia,, že to bol jej spôsob, ako spomenúť dieťa, ktoré nemohla v tom čase mať. 

Speváčke sa ale napokon sen splnil a svoje prvé dieťa porodila v roku 2005. Bolo to po svadbe s Kevinom Federlinom a pomenovali ho Sean Preston. Druhé dieťa sa jej narodilo o rok neskôr. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 01:21