Poznáme rebríček najlepších slovenských influencerov za rok 2023.Instagram/maros_molnar, Milan_bezmapy, Adriana_polakova/
StoryEditor

Zabudni na Plačkovú či iné fejky. Toto sú najobľúbenejší slovenskí influenceri podľa Forbesu

Michal Čiernik02.08.2023., 15:00h

Magazín Forbes uverejnil zoznam top 20 najobľúbenejších slovenských influencerov. Zisti, či je tam aj tvoj obľúbenec.

Lajkuj Brainee.sk na

Už piaty rok po sebe si môžeš vďaka magazínu Forbes pozrieť rebríček najvplyvnejších Slovákov na sociálnych sieťach. V porovnaní s minulým rokom zostalo síce prvé miesto nezmenené, ostatné pozície sa však premiešali. Nájdeš tam známych hercov a herečky, ale aj trénerov či youtuberov.

1. Maroš Molnár

Jednotkou je už tretíkrát po sebe populárny kondičný tréner Maroš Molnár. Preslávil sa v roku 2017 účasťou v televíznej šou Extrémne premeny, v rámci ktorej pomáhal so stratou hmotnosti ľuďom s obezitou. Rodák zo Žiaru nad Hronom je absolventom Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave.

image

Jednotkou je už tretíkrát po sebe populárny kondičný tréner Maroš Molnár.

Instagram/maros_molnar/

Na Instagrame zverejňuje najmä tréningové tipy a videá. Aktuálne sa venuje projektu 7.55, ktorý má rozhýbať deti pred začiatkom vyučovania, a tiež pre mládež pripravuje knihu, ktorá bude mať aj interaktívnu časť a vlastnú webovú stránku.

2. Milan Bez Mapy

Na druhom mieste sa ocitol nováčik v zozname, Milan Bardún. Známy cestovateľ vytvoril svoj blog Milan Bez Mapy už počas štúdia na Stavebnej fakulte Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Svojim fanúšikom ponúka okrem zaujímavých tipov na dovolenky, aj rôzne triky ohľadom cestovania. 32-ročný rodák z Bratislavy má najsledovanejší svoj instagramový profil, kde má viac ako 150-tisíc followerov.

3. Mozgová atletika

Tretie miesto obsadil ďalší nováčik. V podcaste Mozgová atletika, sa spolu so svojim bratom, venujú originálnym spôsobom vedeckým, psychologickým a edukačným knihám a témam. Vlani sa Mozgová atletika stala tretím najobľúbenejším podcastom na Slovensku, tento rok v súťaži Podcast roka obsadila tretie miesto v kategórii Pokrok. Má takmer sto epizód, ktoré dosiahli skoro tri milióny vypočutí.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 13:14