Do niektorých lokalít na Slovensku ich sprevádzal aj Richard Sulík a Juraj Droba.Rtl Zwei/
StoryEditor

Geissenovci na Slovensku: Nemeckí milionári boli prekvapení zo svojej popularity, fanúšička sa pri nich rozplakala od dojatia

mor04.05.2023., 10:00h

Všade, kam sa pohli, stáli ich fanúšikovia. Slovensko sa na blonďavú nemeckú rodinku nesmierne tešilo, stretlo sa však naše nadšenie s pochopením aj u Geissenovcov?

Lajkuj Brainee.sk na

Slávni boháči u nás trávili čas minulé leto, keď prišli na pozvanie vtedajšieho ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Geissenovci však ani len netušili, kde sa nachádza naše hlavné mesto a ich dve dcéry dovtedy o existencii našej krajiny ani len nepočuli, píše joj.sk.

image

Nezničiteľný Chuck Norris príde na Slovensko. Prekvapivo vystúpi na festivale v Žiline

Podľa informácií televízie bola šou o rodine Geissenovcov vždy nesmierne populárna. No nápad, že rodičia aj s dcérami vyrazia na Slovensko už taký populárny nebol - dievčatám sa to nepáčilo.

"Pravdupovediac, o Slovensku počujem prvýkrát. Nikto z mojich kamošov tam nechodí," povie Davina v prvej epizóde šou. "Nepochybujem, že Slovensko je krásna krajina. No celkom určite to nie je naša prvá voľba, kde stráviť jarné prázdniny," doplní vzápätí jej sestra Shania.

Čo sa týka geografickej polohy nášho hlavného mesta, Róbert ho lokalizoval na miesto, ktoré sa nachádza "niekde na východe". A Davine názov Bratislava evokoval pečené mäso, skrz podobnú výslovnosť so slovom braten. Carmen sa domnievala, že ich na Slovensku nebude nikto poznať, no o to väčším prekvapením bolo, keď ich ľudia vítali už hneď na bratislavskom letisku.

image

GALÉRIA Šperky, tradície a svetové osobnosti. Čo všetko vieme o blížiacej sa korunovácii britského kráľa Karola?

Rodinka mala aj exkluzívneho sprievodcu, tejto role sa ujal exminister Sulík, ktorý ich prevádzal ich nabitým programom. V rámci prezentácie krajiny im ukázal Čunovo a rafting na Divokej vode.

Bolo to zároveň aj miesto, kde na nich už čakali netrpezliví fanúšikovia. Tí sa k nim rozbehli hneď, ako milionárov zbadali a žiadali ich o fotografie. Po tom, čo fotku dostala aj najmladšia z kompánie fanúšikov, rozplakala sa. Carmen následne mladé dievča objalo.

"Takéto stretnutia ma vždy dojmú. Na fanúšikov si rada nájdem čas. Ich pochvalné slová a radosť zo stretnutia sú balzamom pre moje srdce. To dievčatko som objala ako vlastnú dcéru. Na druhej strane, nie vždy máme čas venovať sa každému fanúšikovi jednotlivo. To ma vtedy zabolí a zarmúti," priznala Carmen.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 01:20