Tieto psie celebrity sú ako stvorené pred fotoaparáty a objektívy kamier.Intstagram/bella_the_fox_, Chorchethepug, Poodlebucky/
StoryEditor

Tisíce sledovateľov im môžeš závidieť. Pozri si výber najlepších slovenských psích influencerov

Michal Čiernik27.01.2023., 15:00h

Aj na Slovensku máme úspešných štvornohých influencerov. Tieto psie celebrity sú ako stvorené pred fotoaparáty a objektívy kamier.

Lajkuj Brainee.sk na

Rozkošné huňaté guľky, krásne atletické postavy či neposední hladoši. Slovenská instagramová scéna štvornohých celebrít je obrovská. Tisíce sledovateľov, spolupráce s obchodmi a profesionálne fotky, na ktorých psíkovia vyzerajú ako z módnych časopisov.

Jedineční mopslíci

Máš slabosť pre pokrčené tváre plné záhybov s rozkošnými veľkými guľatými očami? Potom určite poznáš mopsa Lucie Hruškovej známej ako LucyPug. Jej psík Lili má na Instagrame ohromujúcich 180-tisíc sledovateľov. Nie tak známym ale určite krásnym mopslíkom je aj šesťročný Chorche, ktorý rád „papá spí a naháňa dievčatá.“

Model Bucky

To, že je miniatúrny pudel považovaný za jedno z najkrajších dekoratívnych plemien psov potvrdzuje aj Bucky z Banskej Bystrice. Biely pudlík má šťastie na profesionálne fotky zdarma, keďže je jeho majiteľka fotografka.

Ružová princezná Pink

Pri spoločenských psoch ešte ostaneme. Aj keď jorkšírsky teriér nebol pôvodne dekoratívny pes. Vďaka jeho vzhľadu sa postupom času zmenilo jeho využitie. Príkladom je aj dvojročná Pink, ktorá s mašličkou medzi ušami a 12-tisíc sledovateľmi rozhodne myši chytať nemusí.

Vždy zvedavý Jack Russell teriér

Naopak tento vždy zvedavý Jack Russell teriér by nejakú tu myšičku možno rád ponaháňal. Sedemročný Rocky si svojimi zábavnými videami získal takmer šesť tisíc sledovateľov.

Borderská kólia Bella

Okolo šesťtisíc sledovateľov má aj nádherná borderská kólia Bella. Štvorročná krásavica zaujme nádhernou hnedou srsťou a profesionálnymi momentkami.

Fitness model Rocky

Sebavedomo vyzerajúci fitness model Rocky z Liptova ohúril svojou postavou už vyše deväť tisíc fanúšikov. Trojročný bulteriér je variantou na sledovanie pre všetkých fanúšikov tohto jedinečného plemena.

Borderský teriér Stella

Hranicu tisíc sledovateľov prekonala aj vicemajsterka Slovenska v hoopers nezastaviteľná Lara. A rovnako úspešne obmäkčuje srdcia na instagrame svojim nevinným psím pohľadom aj dvojročná Stella.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:48