Učiteľka strihá svojho študenta počas toho, ako spieva hymnu.Youttube/ Neilsjuicy News/
StoryEditor

Doma má kilá vlasov. Učiteľka chodí k deťom domov, ostrihá ich a pritom im spieva hymnu

mor27.01.2023., 12:00h

V USA sa dá naraziť na viacero prípadov, kedy učitelia strihajú svojich študentov. Pričom niektorí si ich vlasy dokonca aj uchovávajú doma.

Lajkuj Brainee.sk na

Americká učiteľka Margaret Gieszinger čelí obvineniu z trestného činu po tom, čo zábery ukázali, ako násilne strihala vlasy študentke počas vyučovania pri spievaní štátnej hymny. Margaret má 52 rokov a aktuálne prišla o prácu na prípravnej strednej škole vo Visalii v Kalifornii. Prípad sa stal v roku 2017.

Prokurátori tvrdia, že sa priznala k šiestim obvineniam vrátane týrania detí a ublíženia na zdraví a hrozí jej až tri a pol roka väzenia. Margaret nakoniec prepustili po tom, čo zaplatila kauciu 100 tisíc dolárov. 

Vo videu z mobilného telefónu zverejnenom na Reddite bolo vidno vidieť, ako učiteľka volá študenta, aby si sadol do prednej časti triedy. Potom mu odstrihne kúsky vlasov, zatiaľ čo spieva pesničku. Študentov právnik pre CNN povedal, že jeho klient bol „absolútne vystrašený“, kým sa mu podarilo ujsť.

Potom je vidieť pani, ktorá drží nožnice nad hlavou a hovorí: „Spievaj ďalej!“ predtým, ako sa vyhrážala, že študentovi ostrihá vlasy.

Reportérka CNN Michelle Kosinski mala tiež podobnú skúsenosť. Vo svojom Tweete napísala: „Domov k nám prišiel učiteľ hudobnej výchovy. Deckám spravil neprehliadnuteľný účes a nikomu o tom nepovedal. Potom zmizol.“ Strihanie vlasov svojim študentom je v Amerike asi klasikou. 

Allie Conti, reportér magazínu Vice, volal s Michelle, aby získal viac informácií o celom prípade. Tá mu povedala, že učiteľ hudby má naozaj veľa vlasov, dalo by sa povedať, že kilá... 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:38