StoryEditor

Spevák Alan Murin: S hrešením nemám problém, ale voči svojim fanúšikom pociťujem zodpovednosť

Dominika Pacigová13.11.2022., 10:35h

Do spoluprác sa na sociálnych sieťach nehrnie. Je pomerne vyberavý a s produktom musí byť stotožnený.

Lajkuj Brainee.sk na

Je jedným z najvýraznejších mladých talentov na slovenskej hudobnej scéne. Prednedávnom vydal debutový album s názvom Trueself, kde spojil sily s Rytmusom, Kalim, Tinou a ďalšími. 

Ako sa mu spolupracovalo s Rytmusom? Kedy sú podľa neho nadávky v hudbe za hranicou slušnosti? Na čom sa dá v súčasnosti v hudbe najviac zarobiť? Má nejaké rituály pred koncertmi alebo po nich? Aj to sme sa pýtali speváka Alana Murina

Chce baviť ľudí 

Svojou autenticitou, talentom, tvrdou prácou a posúvaním vlastných hraníc si v pomerne krátkom čase získal širokú základňu fanúšikov. Do spoluprác na sociálnych sieťach sa však nehrnie. „Som pomerne vyberavý. Vždy je to o tom, že sa musím stotožňovať s produktom," prezradil Alan Murin.

Koncerty si užíva, za veľkú zodpovednosť považuje to, že chce ľuďom urobiť radosť. „Neupriamujem pozornosť na seba, ale na to, že sa ľudia bavia. Oni sú dôležití na koncerte, som tam kvôli a vďaka nim,“ dodal. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. apríl 2024 04:21