Minul tisíce, aby sa zmenil na „čierneho mimozemšťana“.Instagram/Black Alien Project
StoryEditor

Muž chce vyzerať ako mimozemšťan. Nemá nos ani uši, teraz plánuje radikálnu zmenu penisu

Alexandra Ševčíková15.07.2022., 16:00h

Odrezal si už nos a niekoľko prstov, aby vyzeral ako z iného sveta. Francúza Anthonyho Loffreda na jeho ceste nič nezastaví.

Lajkuj Brainee.sk na

Minul tisíce, aby sa zmenil na „čierneho mimozemšťana“. Anthony si nechal potetovať celé telo načierno, vrátane očných buliev. Okrem toho si nechal chirurgicky rozrezať jazyk, aby vyzeral ako had. Odstránil si nos a v strede tváre mu ostala diera. Má tiež niekoľko implantátov vložených pod kožu, aby umocnil svoj mimozemský vzhľad, píše Daily Star.

image

Anthony Loffredo už v máji naznačil, že plánuje urobiť niečo radikálne so svojimi genitáliami.

Instagram/Black Alien Project

Milovníka extrémnych modifikácií sleduje na jeho profile Black Alien Project viac ako milión sledovateľov. Teraz sa jeden z nich na Instagrame opýtal otázku, nad ktorou si mnohí zrejme nejaký čas lámu hlavu. Čo plánuje Anthony so svojimi genitáliami?

Samotný Loffredo už v máji naznačil, že plánuje niečo radikálne so svojimi intímnymi partiami. Keďže tento 33-ročný muž zašiel do takých extrémov, ako odrezanie niektorých prstov, aby pripomínali „pazúrovú ruku“, nápad na úpravu jeho pýchy nikoho neprekvapuje. Dokonca zverejnil ilustráciu zobrazujúcu dva penisy pripojené k rovnakému miešku.

image

VIDEO Len pre skutočných patriotov! Ruský chirurg ponúka vlastenecké silikóny so vzorom vlajky

Používateľ highalpineshrimp sa preto Francúza priamo opýtal, kedy si plánuje odrezať svoj penis. To spustilo búrlivé reakcie ďalších fanúšikov. Našli sa aj takí, ktorých táto otázka tiež zaujímala. Dokonca sa vyjadrili: „No veľa ľudí si dnes pretína svoje jazyky, takže asi tuším odkiaľ táto myšlienka pochádza.“

Používateľ Instagramu pod prezývkou personalitydinosaur na to reagoval: „Okrem životne dôležitých orgánov sa dá veľa častí tela ľahko rozrezať bez toho, aby došlo k poškodeniu.“ Avšak mnohí neveria tomu, že by si Anthony dal rozrezať svoj penis. Je síce pravda, že na svojom profile uvádza, že absolvoval zatiaľ len 44 percent svojej transformácie, no fanúšikovia považujú zásah do jeho intímnych partií za príliš extrémny.

Nech to dopadne akokoľvek, je nepravdepodobné, že by „čierny mimozemšťan“ dokončil svoju premenu oku lahodiacim spôsobom. Už predtým túto svoju takzvanú misiu opísal slovami, že mu pomohla rozvinúť „vnútorný pokoj“.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. apríl 2024 18:36