Rihanna a Katy Perry.Twitter/katyperry4k/
StoryEditor

Od priateľov až k nepriateľom. Tieto hviezdne kamarátstva to nevydržali kvôli šikane či chlapom

Alexandra Ševčíková08.06.2022., 16:30h

Priateľstvá medzi celebritami môžu vydržať celé desaťročia, no zaniknúť v priebehu sekundy. Každé kamarátstvo má svoje vzostupy a pády, no tieto celebritné dvojice to už neurovnali.

Lajkuj Brainee.sk na

Rozchod so svojou láskou je hrozný, ale čo ťa dokáže omnoho viac zraniť je strata priateľa. Niekedy sa to inak nedá a musíme prerušiť akýkoľvek kontakt. Ale čo ak ste celebrita a vaše priateľstvo je pod drobnohľadom verejnosti? Stačí aj malý prešľap a kamarátstvu môže byť koniec. 

Svoje o tom vedia napríklad Paris Hilton a Nicole Richie či Selena Gomez a Demi Lovato. Pri týchto hviezdach platí, že najlepší priatelia nie sú nekonečné.

Jordyn Woods a Kylie Jenner

{embed_photo}37130{/embed_photo}

Klan Kardashian-Jenner má na škandály a dramatické rozchody pravdepodobne patent. Inak to nebolo ani pri hviezdnom priateľstve Kylie Jenner a Hordy Woods. Najlepšími priateľkami boli priam odjakživa, no keď Jordyn začali spájať s Tristanom Thompsonom, otcom Khloéinho dieťaťa, ich kamarátstvo skončilo, uvádza portál Seventeen

Hoci Kylie od celej drámy sotva prehovorila o ich priateľstve. konflikt medzi Jordyn a Khloé sa poriadne zamotali. Asi si vieš predstaviť ako sa v celej situácii musí cítiť najmladšia zo slávnych sestier. 

Jake Paul a dvojčatá Ivan a Emilio Martinezovi

{embed_photo}37131{/embed_photo}

Ivan a Emilio Martinezovi sú bývalí členovia spoločnosti Jake Paul's Team 10, ktorá zoskupuje začínajúcich influencerov. Dvojčatá opustili skupinu v novembri 2017 po škandalóznom vlogu, v ktorom upozornili na Jakeovo šikanovanie. 

Ako uvádza magazín Seventeen, tak Team 10 poprel obvinenia a Jake neskôr na Twitteri napísal: „Prestaňte byť nezrelí a robiť videá, len aby ste získali zhliadnutia.“ Dodal, že s ním majú hovoriť osobne ako muž s mužom, pretože videá nič nevyriešia. 

Aj napriek tomu, že sa kontroverzný youtuber Jake Paul najprv ohradzoval tým, že dvojčatám ide o pozornosť, tak sa im nakoniec ospravedlnil. 

Demi Lovato a Selena Gomez

{embed_photo}37129{/embed_photo}

Demi a Selena boli BFF už od detstva, keď účinkovali v programe Barney and Friend. Keď však prišlo obdobie puberty a Demi Lovato začala žúrovaťSelena sa od nej dištancovala. Priznala, že nie vždy tu bola pre Demi, píše Seventeen

Po tom, čo išla Demi na odvykačku, zdalo sa, že Disney hviezdičky sú si bližšie ako kedykoľvek predtým. Kamarátske puto sa však pretrhlo a v roku 2014 sa prestali sledovať na Instagrame

{article}71200{/article}

Ariana Grande a Jennette McCurdy

{embed_photo}37128{/embed_photo}

Jennette a Arianna spolu hviezdili v seriáli Sam & Cat. Keď však seriálová Sam prestala sledovať Arianu na Twitteri a Instagrame, tak sa začali šíriť klebety, že sa tieto dve herečky rozhádali. Objavovali sa aj podozrenia, že kvôli ich sporu zanikla aj spomínaná šou Sam & Cat

Ani jedna z hviezd však spor nepotvrdila. Krátko po tom, čo bol ich seriál zrušený, Jennette vydala prvú epizódu svojej novej webovej série  What's Next For Sarah?. Zdalo sa, že ide o nie príliš podarenú paródiu na Arianu

Taylor Swift a Katy Perry

{embed_photo}37127{/embed_photo}

Katy a Taylor boli priateľky až kým sa v roku 2014 nedostali do sporu. Odcudzili sa po tom, čo Taylor Swift obvinila Katy Perry z krádeže tanečníkov z jej Red Tour. Išlo o troch tanečníkov, ktorý predtým tancovali s Katy Perry a rozhodli sa mladú popovú hviezdu opustiť v strede turné, aby išli tancovať na Prismatic tour, píše Elite Daily

To sa nepáčilo Taylor Swift, ktorá napísala o tomto spore aj pieseň „Bad Blood.“ Takmer to celé priznala počas rozhovoru pre Roling Stone v septembri 2014, v ktorom spomenula, že jej „niekto“ urobil niečo hrozné. „V podstate sa pokúsila sabotovať celé turné,“ povedala bez toho, aby spomenula meno Katy Perry. Obe speváčky tiež randili s Johnom Mayerom, čo zrejme situácii tiež nepomohlo. 

Našťastie pre fanúšikov oboch popových hviezd sa ich vzťahy napravili. V roku 2019 sa Katy Perry objavila vo videoklipe piesne Taylor Swift „You Need to Calm Down“. 

Paris Hilton a Nicole Richie

{embed_photo}37126{/embed_photo}

Hviezdy Simple Life boli začiatkom roku 2000 jednou z najikonickejších kamarátskych dvojíc všetkých čias. V roku 2005 sa však toto priateľstvo rozpadlo a prestali sa úplne rozprávať. Dôvody ich sporu sa však nikdy na verejnosť nedostali, uvádza Elite Daily. 

„Nie je žiadnym veľkým tajomstvom, že Nicole a ja už nie sme priatelia. Nicole vie, čo urobila , a to je všetko, čo k tomu poviem,“ uviedla Hilton vo vyhlásení. Aj keď sa tieto dve hviezdy odvtedy udobrili, nikdy nebolo objasnené, čo presne vyvolalo ich roztržku. Zdá sa, že sa už nezblížili tak, ako kedysi. 

Rihanna a Katy Perry

{embed_photo}37125{/embed_photo}

Rozpad priateľstva týchto dvoch speváčok je záhadou. Kým kedysi sa podporovali vo svojej kariére, zdalo sa, že po jari 2018 niečo zmenilo. Hovorilo sa, že Rihanna v ten rok nepozvala Katy na svoju Met Gala after party. Ich milé komentáre o sebe a rozkošné spoločné fotografie prestali. Aj keď ani jedna hviezda nepotvrdila koniec ich priateľstva, tak je zrejmé, že sa vzdialili, píše Elite Daily. 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 03:19