Instagram.com/natasha_crown_official1
StoryEditor

Chcela najväčší zadok, teraz má problémy. Muži sa vraj boja jej extrémneho vzhľadu

šev14.02.2022., 13:00h
Žena minula 150-tisíc dolárov (viac než 130-tisíc eur) vo svojej snahe mať najväčší zadok na svete. Teraz tvrdí, že kvôli svojmu extrémnemu vzhľadu má problém nájsť lásku.
Lajkuj Brainee.sk na

Natasha Crown, pôvodom zo Srbska, mala len dvadsať rokov, keď si dala prvýkrát zdvihnúť zadok. Odvtedy už mala ďalšie butt lifty, ktoré jej pozadie naplnili do neuveriteľných rozmerov. Riadi sa heslom „čím väčší, tým lepší“.

Avšak jej sen o najväčšom zadku na svete jej spôsobil úpadok milostného života. V rozhovore pre Hooked on the Look dvadsaťsedemročná žena prezradila, že jej „extrémne“ telo je sťažuje hľadanie lásky a už sedem rokov je slobodná. Pre šou povedala: „Môj posledný vzťah bol pred siedmimi rokmi. Som dosť extrémna, takže si myslím, že sa ma ľudia boja.“

Podľa nej je to pre mužov desivé. „Máš moju osobnosť, potom máš moje telo a potom máš všetko ostatné navyše. Je to extrém,“ dodala.

Prehovorila aj o svojej túžbe mať najväčšie pozadie na svete a vysvetlila: „Budem mať najväčší zadok na svete – to je môj cieľ a dosiahnem ho.“ Svoj prvý brazílsky lifting zadku mala v dvadsiatich rokoch a svoj posledný, v poradí už piaty, pred mesiacom. „A čoskoro budem mať šiesty,“ povedala.

​Brazílsky lifting zadku spočíva v tom, že chirurg odstráni tuk z jednej časti tela. Potom ho napumpuje do zadku a vytvaruje.

V šou bola Natasha na rande na slepo s chlapíkom, ktorý priznal, že bol z celej veci „šokovaný“. Neočakával, že sa stretne s niekým, kto chce mať najväčší zadok na svete. Aj napriek tomu, že na rande žiadne iskry nepreskočili, tak bola Natasha šťastná, že mohla niečo také vyskúšať.

Už predtým sa objavila v relácii This Mornig, kde hovorila o tom, že by chcela aby jej pozadie malo obvod 90 palcov, čo je viac než dva metre. Kvôli tomu potrebuje nabrať 20 až 25 kilogramov tuku. Aby to dosiahla držala dietu s vysokým obsahom sacharidov. „Jem všetko. Jedlá s množstvom sacharidov – pizza, cestoviny, hamburgery, Nutella,“ povedala šokovaným moderátorom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 14:39