Unsplash/Alexander Shatov
StoryEditor

Prosíme, influenceri, už dosť! Zoznam najotravnejších pesničiek na Instagrame a TikToku

Eliška Trpíšková30.09.2021., 16:00h
Je úplne jedno, na ktorej sociálnej sieti si na ne narazil. Jedno majú spoločné – idú nám hore krkom. Ktorá je podľa teba tá najhoršia pieseň, akou ti influenceri oznamujú novú destináciu, pekné ráno alebo lásku k svojmu partnerovi či domácemu miláčikovi?
Lajkuj Brainee.sk na

Buss It

Začalo to výzvou na TikToku, skončilo to opočúvanou pesničkou, ktorá lezie všetkým poriadne na nervy. Ak si ju zadáte do YouTube vyhľadávača, objavia sa vám desiatky videí plné žien, ktoré sa nenalíčené, v pyžame alebo župane promenádujú pred kamerou a čakajú na to vychýrené „Buss It,“ aby sa z nich akože lusknutím prsta mohli stať divy.

Nič proti takýmto výzvam a TikToku, však nech každý robí, čo uzná za vhodné, ale bolo toho už naozaj priveľa. Do výzvy sa zapojili aj mnohé celebrity a influencerky, ktoré to celé ešte viac spropagovali. Dôležité je však spomenúť autorku tejto skladby, ktorou je americká raperka Erica Banks. Ak si ešte nepočul originálnu verziu tejto piesne, okamžite to utekaj napraviť a pozri si hneď k tomu aj videoklip.

Astronaut in the Ocean

Táto pieseň je hádam nesmrteľná! Na TikToku je zavesená od začiatku a svojej povesti nezostala nič dlžná ani na Instagrame. Ľudia ju používajú naozaj pri každom type videí a na YouTube má už vyše 117 miliónov zhliadnutí. Autorom je grécko-austrálsky raper pochádzajúci zo Sydney, ktorý môže ďakovať Bohu za sociálne siete a s nimi dosiahnutý životný úspech. Nechceme podceňovať jeho talent, no musíš uznať, že keby nebolo TikToku, táto pieseň by pravdepodobne titul „najotravnejšia“ nikdy nedostala.

ily (i love you baby)

Keď americký hudobník Surf Mesa vydal spolu s Emilee pesničku s názvom ily (i love you baby), určite netušil, že sa z nej stane celosvetový hit sociálnych sietí. Celé to odštartoval TikTok, na ktorý nadviazal Instagram s jeho dnes už nezameniteľnými reelsmi a dokonalá kombinácia bolo na svete. Videá s pesničkou ily baby fičali pomerne dlho, no dnes by sme ju najradšej vlastnoručne vymazali z povrchu zemského!

Oh No

Autorom je Capone a my si opäť nie sme istí, ako by sme toto čudo presne nazvali. Je to pieseň, zvučka alebo ju k nám zaslali mimozemšťania s cieľom otráviť naše životy a prestať používať sociálne siete? Ak sa nad tým zamyslíme, najlogickejšia bude asi práve tá posledná možnosť. Na TikToku aj Instagrame na nás vyskakuje v každom druhom videu a potom sa nám stane, že sa zobudíme uprostred noci a začneme si v hlave hovoriť Oh No!

Laxed

Táto pieseň by bola viac menej celkom fajn, pokiaľ by ňou nebol zaplavený celý online priestor. Autorom je Novozélanďan Jawsh 685 a na YouTube má už vyše 61 miliónov zhliadnutí. Časom sa táto skladba stala takou populárnou, že sa jej chopil sám Jason Derulo a z pôvodnej verzie Laxed vznikla Savage Love. Tentokrát však okrem melódie pribudli aj slová a aj keď si to nechceme priznať a všetci na ňu nadávame, keď ju začujeme, automaticky si ju začneme spievať. Žeby choroba z povolania? Na TikToku sa preslávila v kombinácii s choreografiou, ktorú ovláda takmer každý z nás. Neskôr sa jej chopili dokonca aj rádiá a bolo jej už naozaj veľa. A všetkého veľa škodí!

Virgo

Nie sme si istí, či sa to vôbec dá nazvať pesničkou alebo skôr len nejakou zvučkou. Keď si ju však pustíš prvýkrát, bude sa ti páčiť, no keď ju budeš počuť miliónkrát, budú sa ti od nervov stavať chlpy. Autorkou tejto skladby je nečakane nemecká speváčka menom Jadu, ktorá vo svojej kariére prerazila práve týmto Instagramovým hitom. Pevne veríme, že táto skladba pomaly zájde do ústrania a Jadu už nič podobné neskomponuje. Ak s nami nesúhlasíš a pesnička sa ti páči, na YouTube nájdeš jej hodinovú verziu. Odporúčame!

Rasputin

Pieseň Rasputin je dôkazom toho, že nikdy nie je neskoro zahviezdiť. Originálnu verziu naspieval v roku 1978 Boney M., ktorý sa preslávil napríklad aj hitom Daddy Cool. Nadarmo sa hovorí, že Boney M. je proste legenda, no ktovie, čo by povedal, keby uvidí, aké kreácie ľudia na jeho hudbu stvárajú.

Myslíš, že by bol zhrozený? Isté je však to, že na sociálnych sieťach to už preháňajú a Rasputin na nás vyskakuje pomaly už aj z chladničky. Niekomu sa pieseň možno páči, no my by sme boli radšej, keby tento hit nikdy neuzrie Instagramové a TikTokové svetlo sveta.

SugarCrash!

Melódia tejto piesne je otravnejšia ako Bratislavské komáre a dokáže sa človeka držať naozaj dlho. Autorom skladby je kanadský umelec zvaný ElyOtto, ktorého preslávil práve jeho TikTokový megahit SugarCrash! Aj napriek tomu, že táto pieseň nemá žiadnu oficiálnu choreografiu, aj tentokrát sa vám na YouTube objaví nespočetné množstvo populárnych TikTokerov a videí, ktoré nedávajú žiadny zmysel. Nuž, pre niečo sa táto pesnička objavila vo výbere najotravnejších hitov...

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. apríl 2024 23:30