Koncert Jonas Brothers.Unsplash/Ginabell Andujar/
StoryEditor

Mierili naňho laserom, Nick Jonas sa zľakol a ušiel z pódia. Jonas Brothers prerušili v Prahe koncert

Sarah Dobiašová17.10.2024., 14:00h

Nick Jonas bol zachytený na videu, ako vystrašený rýchlo uteká zo scény počas koncertu v Prahe, keď sa na neho údajne namieril laser od diváka. Zábery z tohto incidentu, ktorý sa odohral na svetovom turné Jonas Brothers, sa rýchlo rozšírili na sociálnych sieťach.

Lajkuj Brainee.sk na

„Zrazu prestala hrať hudba, kapela zmizla a videli sme, ako bezpečnostní pracovníci bežia do zákulisia. Na pár minút nastalo ticho a strhla sa ľahká panika, pretože nikto nevedel, čo sa deje,“ opísala následné chvíle jedna z účastníčok koncertu pre portál TN.CZ

Používateľ Redditu Chookie94: „Nick vyzeral tak vystrašene. Som rád, že to nebolo nič vážne a že mohli dokončiť show. Ale jeho reakcia bola 100 % správna; ak na vás namieria laser v takejto situácii“.

Na Twitteri použivateľ Lovedlwlrma16 napísal: „Prečo by to niekto vôbec robil? Som rád, že to zvládol celkom dobre a nikto sa nezranil.“ 

Bohužiaľ, toto nie je prvý problém, ktorému Nick na turné čelil, fanúšikovia totiž opakovane hádzali predmety na scénu počas koncertu v Kalifornii, informuje portál Metro. 

Túto informáciu pre TN.cz potvrdil aj hovorca pražskej polície Jan Rybanský. „Podľa našich informácií bol koncert na niekoľko minút prerušený kvôli tomu, že niekto svietil na kapelu laserom,“ uviedol s tým, že situáciu riešia organizátori.

Našťastie sa situácia neskôr upokojila: „Chvíľu nato sa ozval hlas v češtine, ktorý oznámil, že koncert bude pokračovať len v prípade, že nikto nebude používať laser. Po pár minútach sa kapela vrátila na pódium a všetko pokračovalo bez problémov,“ dodala účastníčka koncertu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. október 2024 15:21