Telekom prináša do Bratislavy hudobný event A Summer to RememberTelekom
StoryEditor

Najlepšia párty tohto leta vypukne v Bratislave už o pár hodín. Počas dvoch dní vystúpi GLEB, tajomná Horsegiirl a FVLCRVM

red24.07.2024., 11:30h

Pod Starým mostom sa chystá párty, na ktorej za žiadnych okolností nemôžeš chýbať. Nabitý line-up si zamiluje úplný každý.

Lajkuj Brainee.sk na

Telekom opäť prinesie do Bratislavy množstvo zaujímavých DJs a umelcov. Pod názvom The Summer to Remember sa koná séria aktivít a podujatí vo viacerých európskych krajinách pod záštitou Deutsche Telekomu. Do Bratislavy príde počas dvoch dní - 25. a 26. júla 2024, pričom hlavný program sa koná na rovnakom mieste, na Tyršovom nábreží v Bratislave.

Headlinerom prvého dňa je známa Horsegiirl

Koncom júla sa opäť uskutoční ďalšie podujatie v cykle Electronic Beats a ponúkne milovníkom elektronickej hudby nezabudnuteľný zážitok. Kto má rád tanečné beaty, môže sa pridať ku stovkám fanúšikov, ktorí už minulý rok zažili neopísateľnú atmosféru európskych DJs.

Tento rok môžu fanúšikovia očakávať čisto ženskú zostavu DJs, ktoré predvedú živé sety plné energie. Okrem zvučných slovenských mien undergroundovej elektronickej hudby, sa predstavia aj zahraničné mená klubovej scény. Otvárací set si zoberie slovenská DJ Wyme, ktorá sa postará o správne navodenie popoludňajšej atmosféry.

Nasledovať bude b2b set Neraev a Microchic i podvečerný set Murkezzi. Mimochodom, Nereav získala cenu Radio Head v kategórii Elektronická hudba/Nahrávka roka 2023 za song Who’s Irene? Takže oplatí sa prísť už aj skôr...

Vrcholom prvého večera bude holandská DJka Ki/Ki a nemecká DJka, speváčka a skladateľka Horsegiirl, ktorá skrýva svoju identitu za maskou konskej hlavy. Program prvého dňa bude nasledovný:

  • 15:00 – 16:30: Wyme
  • 16:30 – 18:00: Neraev b2b Microchic
  • 18:00 – 19:15: Murkezzi
  • 19:15 – 20:45: KI/KI
  • 20:45 – 22:00: Horsegiirl

Prvý deň však zďaleka nekončí o 22:00. Na Tyršovom nábreží síce o tejto hodine DJs prestanú hrať, ale Telekom pripravil aj ešte dve afterpárty, ktoré sa budú odohrávať na rozličných miestach v Bratislave a v inom štýle. A ty na nich rozhodne nemôžeš chýbať.

Prvá sa odohrá v neďalekom Subdecku (blízko Starého mosta) a ponúkne mix trance, eurodance i hardgroove. Na tejto afterpárty vystúpia Apwire Lab, Whithe, Wnchz i FVLCRVM.

Druhá afterpárty sa odohrá vo WAX2, kde bude mix starého a nového techna. Tešiť sa môžeš na parádnu kombináciu old school DJs, ktorí hviezdili na scéne už v 90. rokoch – ako napríklad Toky a Loktibrada! Do toho sa hlási o pozornosť new school techno a nové tváre ako SJ Yellow a Miklei.

Jedinečná pop-up párty vo Footshope

Prvý deň bude rezonovať electronic beats nielen na Tyršovom nábreží, ale chystá sa aj pop-up event Higher State, kde sa spoja značky Electronic Beats a Superconscious na uvedení novej línie merchu electronic beats. Tento pop-event sa odohrá vo Footshope na Poštovej 1 v Bratislave od 17-tej do 19-tej.

Návštevníci sa môžu tešiť na nové kúsky z kolekcie merchandisingu, dvojhodinový DJ set v podaní Elli Acula, drinky a aj dobré jedlo od známej šéfkuchárky Evy Che. Ak sa chceš akcie zúčastniť, budeš sa musieť poponáhľať - pop-up event bude fungovať na báze „kto prv príde, ten sa dostane dnu“.

SWIPE párty ovládne druhý deň GLEB

Tento rok sa letný festival Telekomu, respektíve A Summer to Remember, natiahne až na dva dni. Druhý deň príde veľká párty powered by SWIPE – novou platformou, ktorú Telekom odštartoval v apríli spolu s novým flexibilným programom podľa teba.

Na Tyršovom nábreží sa bude v piatok 26. júla 2024 hrať iný štýl už od popoludňajších hodín a dominovať bude najmä rap. O warm-up sa postarajú Kewu + DJ Gäp, Dušan Vlk + Temný Rudo či Fobia Kid.

Headlinerom druhého dňa bude podľa očakávaní GLEB, ktorý vystúpi o 18:00. Program druhého dňa je naplánovaný do 22:00. Plný line-up vyzerá nasledovne:

  • 16:00 VI3E
  • 17:00 Dušan Vlk + Temný Rudo
  • 18:00 GLEB
  • 19:00 Fobia Kid
  • 20:00 Kewu & DJ Gäp

Na tejto akcii jednoducho nemôžeš chýbať. Vidíme sa?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 09:08