Doja CatInstagram/Lleeyla
StoryEditor

Doja Cat odkazuje rodičom, aby deti na jej koncerty nebrali. Nechajte svoje chyby doma, hovorí

Nikola Michalkova29.04.2024., 13:30h

Doja Cat je špecifická svojím vystupovaním a nie práve slušnými textami. Teraz má brutálny odkaz pre rodičov, ktoré svoje deti berú na jej koncerty.

Lajkuj Brainee.sk na

Slávne osobnosti sa niekedy vyjadrujú k veciam, ktoré ich trápia. Výnimkou nie je ani americká speváčka, raperka a skladateľka Doja Cat. Vyjadrila sa totiž k rodičom, ktorí berú svoje deti na jej koncerty. A práve toto vyjadrenie rozdelilo jej fanúšikov na dva tábory. Jeden hovorí, že svojimi slovami už zašla priďaleko, tomu druhému sa páči jej úprimný pohľad na vec, píše sa na portáli Unilad.

Vyjadrenie

Speváčka si totiž myslí, že ľudia, ktorí majú deti, by ich nemali brávať na jej koncerty. Avšak práve jej spôsob, akým to vyjadrila, pobúril jej fanúšikov. „Neviem, čo si o tom myslíte, ale ja nerobím hudbu pre deti, takže nechajte svoje deti doma, zmrdi,“ napísala na sociálnej sieti X. „Ja rapujem o veciach pre dospelých, nechajte svoju chybu doma.“

Niektorým fanúšikom sa veru nepáčilo, keď speváčka deti nazvala chybou. „Súhlasím, že brať deti na jej show nie je dobrá voľba, ale nazývať deti svojich fanúšikov chybou je neslušné,“ napísal jeden z fanúšikov.

„Nedávno som sa zúčastnila na Coachelle a videla som ju vystupovať. Bola som s bratrancami, ktorí sú deti. Bola som sklamaná, keď som videla, ako sa nahá hrá s vlatom, zatiaľ čo jej bol vidieť zadok. Odišla som z vystúpenia a napísala som sťažnosť,“ napísal ďalší. V tomto prípade by si mohla svoje vystúpenie pripraviť na inej úrovni, keďže na festivale neúčinkuje len sama a je možné, že sa na ňom zúčastňujú aj mladší ľudia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. máj 2024 13:11